CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yozgat'ta Muhtarlar, STK Temsilcileri ve Kanaat Önderleri ile buluştu: Gündeminde ekonomi ve terör vardı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yozgat'ta Muhtarlar, STK Temsilcileri ve Kanaat Önderleri Buluşması'nda konuştu. Gündeminde; ekonomik kriz ve terör vardı.

Google Haberlere Abone ol
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yozgat'ta Muhtarlar, STK Temsilcileri ve Kanaat Önderleri ile buluştu: Gündeminde ekonomi ve terör vardı

Kemal Kılıçdaroğlu, Yozgat'ta katıldığı etkinlikte ekonomik kriz ve terör gündemi hakkında konuştu.

Kılıçdaroğlu açıklamasında "Cebimde bir sürü kağıt var, insanlar iş istiyor. Yozgat’ta 230'un üzerinde fabrika neden kapatıldı? Büyün sosyal devletin temel amacı işsizlik mücadele etmektir. İşsizlik bütün kötülüklerin anasıdır." ifadelerini kullandı. 

 "Yozgat’tın yeşil mercimeği varken ithal ediyoruz." diyen Kılıçdaroğlu, "İktidar tarım kanununa uymuyor. İhtiyaç ve kaynaklar arasında iyi planlama yapılmalı." dedi. 

 "ÇİTÇİYE DE AYNI FİYATTAN VERECEĞİZ"

Kılıçdaroğlu konuşmasında, "Çiftçiye özel teşviklerin getirilmesi lazım. Yatlara hangi fiyattan mazot veriyorlarsa çiftçiye de aynı fiyattan vereceğiz. Muhtarlar demokrasinin temel taşıdır. Her muhtarın bir bütçesi olması lazım." şeklinde açıklamalarda bulundu. 

CHP lideri, "Her muhtarın bir Palet fabrikasını Katar’dan alacağım şanlı ordumuza teslim edeceğim. İki kırmızı çizgimiz var biri vatanda diğeri bayraktır. Yabancı bir asker postalının gelmesini istemiyoruz. ilk bir haftada şehit ailelerine haklarını teslim edeceğiz. Kandil denen terör yuvasını yerle yeksan edeceğim" dedi. 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin