CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekonomist Özgür Demirtaş arasında sürpriz buluşma

3 Aralık'ta CHP tarafından açıklanacak vizyon sunumu öncesi gündeme bomba gibi bir haber düştü. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Hilton Oteli'nde Sabancı Üniversitesi öğretim üyesi ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş'la buluştu.

Google Haberlere Abone ol
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekonomist Özgür Demirtaş arasında sürpriz buluşma

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 3 Aralık'ta yapacağı vizyon sunumu öncesinde İstanbul'a karargah kurdu.

Dün gece kaldığı Harbiye'deki Hilton Oteli'nde ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş'la buluştu ve toplantı gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu'nun Özgür Demirtaş'a 'para yönetimini devretme’ teklifinde bulunduğu iddia edildi. 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun partisinin “Kalkınma Planı”nı açıklayacağı “İkinci Yüzyıla Çağrı” programı, 3 Aralık Cumartesi günü İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek. “Kalkınma Planı”nı hazırlayan kadroda; dünyaca ünlü ekonomist Daron Acemoğlu, Angela Merkel'in başbakanlığı döneminde sağ kolu olan Jeremy Rifkin, iktisatçı Prof. Dr. Refet Gürkaynak, Prof. Dr. Ali Hakan Kara, Prof. Dr. Ufuk Akçiğit ve Hacer Foggo de yer alacak.

Daron Acemoğlu, 3 Aralık'taki toplantıya video konferans yoluyla katılacak ve bir konuşma yapacak. Acemoğlu'nun CHP'nin kadrosuna katılmasını dün çok sevinçli bir şekilde karşılayan Sabancı Üniversitesi öğretim üyesi ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş da CHP liderinin kadrosuna dahil oldu. 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin