CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'kararsız' seçmene seslendi! "Garanti verdiyorum" deyip oy istedi: CHP gelirse belediye yardımları kesilmeyecek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa'da meslek odaları, muhtarlar ve STK temsilcileriyle bir araya geldi. Kararsız seçmene seslenen Kılıçdaroğlu, "Seçim anketlerinde 'kararsız' olanlara da seslenmek istiyorum. CHP gelirse belediye yardımları kesilmeyecek. " dedi.

Google Haberlere Abone ol
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'kararsız' seçmene seslendi! "Garanti verdiyorum" deyip oy istedi: CHP gelirse belediye yardımları kesilmeyecek

"Gençlerin en yoğun olduğu bir numaralı il Şanlıurfamız. Peygamberler kenti diyoruz. İnsanlık tarihini değiştiren kazılar bu topraklarda." ifadelerini kullanan Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle oldu:

"İnsanların ihtiyaçları sınırsızdır ama ekonomi sınırlıdır. Sınırlı kaynakla sınırsız ihtiyacı planlamak ekonomi bilimidir. 

 Şanlıurfalı kardeşlerime sorayım... Bir kurum yapardı Devlet Planlama Teşkilatı'ydı ama kapatıldı. 

Allah'ın izniyle Türkiye'yi kurtaracağız. Dostlarımızla beraber çekip çıkaracağız. Yeni bir siyaset anlayışını getirmek zorundayız. 

 KARARSIZ SEÇMENE SESLENDİ

Seçim anketlerinde 'kararsız' olanlara da seslenmek istiyorum. CHP gelirse belediye yardımları kesilmeyecek. 

"CHP'ye oy verirsek öğrenciler kredi alıyorlar onlar kesilecek..." Tam tersine. Büyükşehir belediyelerimiz öğrenciye burs veriyorlar. 

Allah'ın izniyle bu topraklarda hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği bir Türkiye'yi inşa edeceğiz. Bunu yapmak zorundayız. 

"HELALLEŞMEYE GELDİK"

Şanlıurfa'dan vekil çıkaramadıysak bunun sorumluluğu bize ait. Şanlıurfa'ya helalleşmeye geldik. Bütün toplumla helalleşeceğiz."

'Çiftçiye elektriği bedava vereceğiz'

2.5 milyon taşlı toprak var sulanmayan. Taşlar ayıklanmadıkça ekilmiyor. Çiftçinin en büyük sorunlarından birisi elektrik. Ödeyemiyor elektrik faturalarını. Benim Şanlıurfa'ya bir sözüm olsun: Yerel yönetimler geldiğinde bize, Şanlıurfa'nın Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı verin, elektriği bütün çiftçilere bedava vereceğiz. Sadece bedava vermeyeceğiz. Aynı zamanda elektrikten de kazanacak. 2.5 milyonluk taşlı, kullanılmayan araziyi güneş tarlalarıyla donatacağız. 2.5 milyonluk dönüm üzerindeki güneş tarlalarını çiftçilerle beraber yapacağız. Onlar da ortak olacaklar. Oradan kar elde edecekler.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin