CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Halk TV Ana Haber'e katılarak açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, 'Şu an seçim ilan etseler yarın ülke toparlanır'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dolardaki yükselişe ilişkin konuştu. Halk TV Ana Haber'e katılan Kılıçdaroğlu, herkesin konuşmasını gerektiğini söylerken; erken seçim ilan edildiği takdir ülkenin toparlanacağını söyledi. Kılıçdaroğlu, Halk TV canlı yayınından sonra Twitter hesabından da açıklamalarda bulundu, hemen seçim istedi.

Google Haberlere Abone ol
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Halk TV Ana Haber'e katılarak açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, 'Şu an seçim ilan etseler yarın ülke toparlanır'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dolardaki yükselişe ilişkin konuştu.

''YARIN ÜLKE TOPARLANIR''

''TÜSİAD Başkanı ile konuştum herkesin konuşması gerektiğini söyledim. Şu an seçim ilan etseler yarın ülke toparlanır'' diyen Kılıçdaroğlu, ''Bu akşam desinler bunu yarın toparlanırız. Erdoğan ve Bahçeli'nin tek olasılığı seçimdir. Bu hükümet çoklu organ yetmezliği ile karşı karşıya. Susma zamanı değil herkes konuşmalı. Herkes bu gidişin doğru olmadığını dillendirmeli. Vatanını seven artık susamaz, susmamalı. Bu Saray ve şurekasının kalbi yoktur. Seçim sandığı önümüze konulana kadar asla susmayacağız. Hep birlikte bütün vatandaşlar, çağrı yapmalıyız'' ifadelerini kullandı.

''OLAY ASGARİ ÜCRETİ AŞTI''

Kılıçdaroğlu ayrıca ''Olay asgari ücreti aştı, yangın var. Hep birlikte her zaman ülkemizi seviyorsak bu ülkenin sanayicisi, esnafı artık konuşmalı ama demokratik yollarla. İktidar çoklu organ yetmezliğini kabul etmeli'' diye konuştu. 

 "BU ZULMÜ BİTİRECEĞİZ"

Kılıçdaroğlu, Halk TV canlı yayınından sonra da Twitter hesabından açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu peş peşe 2 tweet paylaştı. "Bu Saray Hükümeti artık kangrenli bacaktır. Susma zamanı değil, vatanını seven herkes konuşmalı." diyen Kılıçdaroğlu, "Tüm vücut kangren olduktan sonra, konuşsanız da bir anlamı olmayacak. Utancı giden kimsenin kalbi ölürmüş. Bu Saray ve şürekasının utanması yoktur, kalbi yoktur. Bu zulmü bitireceğiz!" ifadelerini kullandı.

"HERKES KONUŞMALI ARTIK, HERKES! SEÇİM İSTİYORUZ"

TÜSİAD Başkanı ile görüşmesine değinen Kılıçdaroğlu, "TÜSİAD Başkanı'nı aradım. Ülke yangın yeri. Aklî melekelerini kaybetmiş bir şahsın ülkeyi intihara sürüklemesini mi seyredeceğiz? Herkes konuşmalı artık, herkes! Seçim istiyoruz. Erdoğan ve Bahçeli’nin tek yapması gereken, kendilerinin gitme olasılığını millete göstermeleridir." dedi.

İşte Kılıçdaroğlu'nun o tweetleri:

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin