CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı adaylığı sorusuna net yanıt verdi: "İttifak görüş birliği içinde olursa tabii ki onurlu bir görev"

Medya temsilcileriyle bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, ''Cumhurbaşkanı adayı olacak mısınız?'' sorusuna yanıt verdi: "İttifak görüş birliği içinde olursa tabii ki onurlu bir görev" dedi.

Google Haberlere Abone ol
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı adaylığı sorusuna net yanıt verdi: "İttifak görüş birliği içinde olursa tabii ki onurlu bir görev"

Gazete ve televizyonların Ankara temsilcileriyle buluşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gündeme ilişkin açıklamalarda bulunup soruları yanıtladı.

Medya temsilcileriyle bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

"İttifak görüş birliği içinde olursa tabii ki onurlu bir görev"

Kılıçdaroğlu, ''Cumhurbaşkanı adayı olacak mısınız?'' sorusuna, "İttifak görüş birliği içinde olursa tabii ki onurlu bir görev. Erken seçim kararı alınırsa ittifak süratli bir şekilde aday belirler. Tahmin ediyorum her liderin kafasında bir isim vardır. Millet İttifakı'nda ekonomi, demokrasi ve parlamenter sisteme dönüş konusunda büyük bir mutabakat var. Şimdiden iktidara geldiğmiizde hangi kararları, hangi sürede alacağımızla ilgili çalışmaları yapıyoruz. Kamu yönetimine süratle liyakatli kişileri atamamız gerekiyor. Güçlendirilmiş parlamenter sisteme ne sürede geçeceğimizi belirlememiz lazım. Bu çalışmaların hepsini yapıyoruz. Millet İttifakı'na başka partilerin dahil olması ittifak ortaklarının alacağı bir karar'' dedi. 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin