CHP aday listesi kesinleşti. 3 kez ertelenen Parti Meclisi toplantısı sona erdi: Kılıçdaroğlu başkanlığında listelere son verildi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığındaki toplantıda, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne yönelik hazırlıklar ve milletvekili aday listesi ele alındı. Toplantı dün geceden beri 3 kez ertelenmişti.

Google Haberlere Abone ol
CHP aday listesi kesinleşti. 3 kez ertelenen Parti Meclisi toplantısı sona erdi: Kılıçdaroğlu başkanlığında listelere son verildi

CHP Parti Meclisi (PM), Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. Parti genel merkezindeki toplantı, saat 09.30'da, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun sunuşu ile başladı.

Toplantıda, 14 Mayıs'taki Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ile ilgili hazırlıklar masaya yatırılıyor.

Millet İttifakı çatısı altında yer alan Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti, kendi logolarıyla ve listeleriyle seçime katılacak. Demokrat Parti, Saadet Partisi, DEVA ve Gelecek Partisi de adaylarını Cumhuriyet Halk Partisi listelerinden gösterecek.

CHP Genel Merkezi'nde basına kapalı yapılan toplantı, bir saat sürdü.

Toplantıda, 14 Mayıs Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ile ilgili hazırlıklar masaya yatırıldı, son halini Kılıçdaroğlu'nun verdiği milletvekili aday listesi, PM'nin onayına sunuldu.

CHP'nin milletvekili aday listesi, gün içinde Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) teslim edilecek.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin