ChatGPT, A Milli Takım'ın EURO 2024 Elemeleri'ndeki rakiplerini belirledi

EURO 2024 Elemeleri'nde D Grubu'nu Hırvatistan'ın önünde bitirip Almanya'da düzenlenecek turnuvaya lider olarak bilet alan A Milli Takım'ın hangi takımlarla eşleşeceği merak konusu olurken yapay zeka sohbet robotu ChatGPT, Ay-Yıldızlıların rakiplerini belirledi.

Google Haberlere Abone ol
ChatGPT, A Milli Takım'ın EURO 2024 Elemeleri'ndeki rakiplerini belirledi
İhlas Haber Ajansı

EURO 2024 Elemeleri D Grubu'ndaki son maçında Galler ile deplasmanda 1-1 berabere kalan A Milli Futbol Takımımız grubunu 17 puanla lider tamamlayarak Almanya'ya bilet almayı başardı.

Galler karşısında alınan sonuçla birlikte A Milli Takım tarihinde birçok ilki de gerçekleştirdi. Bugüne kadar Galler'e deplasmanda gol atamayan Ay-Yıldızlılar dün oynanan maçta bu seriye son verirken, ilk kez Avrupa Elemeleri grubunu da lider bitirmeyi başardı.

EURO 2024'te yer alacak takımların torbaları netlik kazanırken, yapay zeka sohbet robotu ChatGPT A Milli Takım'ın turnuvada grup aşamasında hangi takımlarla karşılaşacağına dair bir tahminde bulundu. ChatGPT, A Milli Takım'ın EURO 2024'te grup aşamasında; Almanya, İsviçre ve Çekya ile eşleşeceğini belirledi.

KURA ÇEKİMİ 2 ARALIK'TA YAPILACAK

14 Haziran-14 Temmuz tarihleri arasında oynanacak EURO 2024 finallerinde grup kura çekimi 2 Aralık Cumartesi günü TSİ 18:00’de Almanya'nın Hamburg kentinde gerçekleştirilecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin