Chamberlain ve Aboubakar ilk kez gol sevinci yaşadı. Beşiktaş, Kayserispor'u geriden gelip mağlup etmeyi başardı

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş sahasında konuk ettiği Kayserispor'u 1-0 geriye düşmesine rağmen Oxlade-Chamberlain ve Aboubakar'ın golleriyle 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Google Haberlere Abone ol
Chamberlain ve Aboubakar ilk kez gol sevinci yaşadı. Beşiktaş, Kayserispor'u geriden gelip mağlup etmeyi başardı

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş muazzam bir atmosferde Kayserispor'u ağırladı.

İlk yarısı golsüz tamamlanan mücadelede ikinci yarıda tam üç gol sesi çıktı ve Beşiktaş zorlu rakibi Kayserispor'u 2-1 yenmeyi başardı. Beşiktaş'ın gollerini 56. dakikada Aboubakar, 62. dakikada ise Oxlade-Chamberlain kaydetti. Kayserispor'un tek golü ise 47. dakikada Mane'den geldi.

Beşiktaş bu galibiyetle puanını 10'a yükseltirken, Kayserispor 9 puanda kaldı. Beşiktaş hafta içinde Adana Demirspor ile erteleme maçında karşılaşacak. Kayserispor ise Başakşehir deplasmanında puan ya da puanlar arayacak.

GHEZZAL İLK KEZ 11'DE

Beşiktaş'ın Cezayirli futbolcusu Rachid Ghezzal, bu sezon ilk kez 11'de sahaya çıktı. Ghezzal, uzun süreli sakatlığı nedeniyle ve oğlu ile kayınvalidesinin geçirdiği trafik kazası gerekçesiyle sezon başında birçok maçta kadroda yer alamadı.

Chamberlain ve Aboubakar ilk kez gol sevinci yaşadı. Beşiktaş, Kayserispor'u geriden gelip mağlup etmeyi başardı

31 yaşındaki futbolcu, bu sezon sadece Trendyol Süper Lig'deki Sivasspor ve Trabzonspor müsabakalarında toplam 25 dakika forma giydi. Rachid Ghezzal, son olarak geçen sezonun 29. haftasında Trabzonspor ile oynanan maçta ilk 11'de yer almıştı.

OX VE ABOUBAKAR SÜPER LİG'DE SİFTAH YAPTI

Beşiktaş'ın yıldızları Oxlade-Chamberlain ve Vincent Aboubakar, Trendyol Süper Lig'de Kayserispor karşısında ilk kez gol sevinci yaşayan isimler oldu.

MAÇ SONUNDA YÖNETİM İSTİFA SESLERİ YÜKSELDİ

Maçın uzatma dakikalarında Beşiktaş tribünleri ''yönetim istifa'' tezahüratında bulundu ve Ahmet Nur Çebi'ye tepki gösterdi.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1' Beşiktaş-Kayserispor maçında ilk düdük sesi geldi.

6' Kayserispor etkili geldi. Sol kanattan Thiam'ın ceza sahasına ortaladığı topta Mane'nin vuruşu üstten auta gitti.

14' Beşiktaş, Ghezzal ile gole yaklaştı. Ceza sahası içinde topla buluşan Ghezzal rakibinden sıyrılıp şutunu çekti ancak Bilal gole izin vermedi.

21' Onur Bulut'un sağ kanattan kestiği ortaya Bailly çok iyi yükseldi ancak kafa vuruşu çerçeveyi bulmadı.

Chamberlain ve Aboubakar ilk kez gol sevinci yaşadı. Beşiktaş, Kayserispor'u geriden gelip mağlup etmeyi başardı - Resim : 2

28' Chamberlain'in pasında Cenk ceza sahası içinden kaleyi düşündü, plasesi farklı şekilde auta gitti.

42' Onur Bulut'un pasında Chamberlain uzaklardan şansını denedi, Bilal üzerine gelen topta hata yapmadı.

45' Beşiktaş-Kayserispor maçının ilk yarısında gol sesi çıkmadı.

46' İkinci yarı başladı.

47' Kayserispor ikinci yarıya golle başladı. Jeanvier'in kornerde arka direğe yolladığı topu filelerle buluşturan Mane takımını 1-0 öne geçirdi.

56' Beşiktaş maça denge getirdi. Ghezzal'in kullandığı kornerde kafa vuruşuyla ağları havalandıran Aboubakar skoru 1-1 yaptı.

Chamberlain ve Aboubakar ilk kez gol sevinci yaşadı. Beşiktaş, Kayserispor'u geriden gelip mağlup etmeyi başardı - Resim : 3

62' Salih Uçan'ın savunma arkasına attığı pasta kalecinin bacaklarının arasından topu ağlara yollayan Chamberlain siyah-beyazlıları 2-1 öne geçirdi.

77' Beşiktaş üçüncü gole çok yaklaştı. Cenk Tosun kaleciden sıyrılıp müsait durumda olan Rashica'yı gördü. Rashica'nın vuruşunda savunma topun ağlarla buluşmasını engelledi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin