ÇGD Giresun temsilciliğine seçildi

Gazeteci Saliha Yayla, Çağdaş Gazeteciler Derneği Giresun İl Temsilciliği görevine getirildi.

Google Haberlere Abone ol
ÇGD Giresun temsilciliğine seçildi

Yeni Giresun Gazetesi Haber Müdürü Saliha Yayla  bu görev Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Giresun temsilcisi görevine getirildi.



20 yıldır Giresun basınında görev yapan Saliha Yayla yeni görevi için yaptığı açıklamada "Evrensel değerlerden ödün vermeyen bir derneğin temsilcisi olmaktan büyük onur ve mutluluk duyuyorum. Bana inanarak ve güvenerek bu görevi layık gören başta ÇGD Genel Başkanı Sayın Ahmet Abakay ve değerli Yönetim Kurulu Üyelerine çok teşekkür ederim. Bu kararın '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' öncesinde verilmiş olması daha gururlandırdı. Bunu bir armağan olarak kabul ettim. Görevimi en iyi şekilde yapmaya çalışacağım" dedi.



ÇGD Genel Başkanı görevlendirme yazısında "ÇGD'nin kurulduğu 35 yıldan beri basın, düşünce ve ifade özgürlüğü konusunda verdiği ödünsüz mücadelenin bölgenizde daha güçlü duyulmasına katkı sağlayacağından eminiz" ifadelerini kullandı.



Giresun'da kadrolu çalışan ilk kadın gazeteci Yayla, bugüne kadar dört kez Giresun Gazeteciler Derneği ödülünü kazandı; İnsan Hakları Derneği yönetiminde yer aldı ve Türkiye Barış Meclisi’nin Giresun temsilciği görevini yürüttü. Yayla, kuruluşundan bugüne Giresun ve bölgesinden haberleri gönüllü Girasun temsilcisi olarak bianet ile paylaşıyor ve bianet'in verdiği tüm mesleki eğitim çalışmalarına katılıyor. bianet


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin