Cezaevinden tahliye olduğu gün cinayet işledi!

Bartın'da kahvehanede çıkan kavgayı ayırmak için araya giren 20 yaşındaki Emre Yalçın'ı, bıçaklayarak öldüren Harun Açıkgöz'ün aynı gün cezaevinden tahliye olduğu ortaya çıktı. Cinayetin ardından gözaltına alınan Açıkgöz, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı. 

Google Haberlere Abone ol
Cezaevinden tahliye olduğu gün cinayet işledi!

Olay, önceki gün, gece saatlerinde Kozcağız beldesindeki bir kahvehanede meydana geldi. Aralarında husumet olan 22 yaşındaki  Harun Açıkgöz ile 25 yaşındaki  H.A. kahvehanede karşılaşınca, tartışma çıktı. Tartışma, kavgaya dönüştü.

Bu sırada Harun Açıkgöz, araya girerek kavgayı ayırmak isteyen Emre Yalçın'ı göğsünden ve karnından bıçakladı. Emre Yalçın hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Jandarma ekipleri, olayda kullandığı bıçakla birlikte Açıkgöz'ü yakalayarak gözaltına aldı. Açıkgöz, karakoldaki ifadesinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından 'Kasten adam öldürme' suçundan tutuklandı.

Açıkgöz'ün 2 ay önce Kozcağız beldesinde kayınvalidesinin oturduğu evi kundaklayarak, yangın çıkardığı ve bu nedenle cezaevine girdiği öğrenildi. Açıkgöz'ün tahliye olduğu gün beldeye geldiği ve olayın yaşandığı bildirildi.

Emre Yalçın, dün ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazıyla, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kaynak: DHA
Etiketler bartın cinayet cezaevi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin