Cezaevinde ortalığı birbirine kattılar! İlk günden kavga ettiler. Bahar Candan- Nihal Candan kardeşler cezaevinde de rahat durmadı.

Yarışma programında ünlenerek sosyal medyada tanınan Bahar Candan ve ablası Nihal Candan geçen günlerde tutuklandı. Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla çıkarıldıkları mahkemece tutuklanan Bahar ve Nihal Candan kardeşler gönderildikleri cezaevinde ilk günden olay yarattı. Bahar Candan cezaevi infaz koruma memuruyla tartıştı. İşte yaşananlar...

Google Haberlere Abone ol
Cezaevinde ortalığı birbirine kattılar! İlk günden kavga ettiler. Bahar Candan- Nihal Candan kardeşler cezaevinde de rahat durmadı.

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla gözaltına alınan Bahar ve Nihal Candan kardeşler tutuklandı. Yarışma programı ile tanındıktan sonra ilginç açıklamalar yapan, çıplak pozlar paylaşan ve parayla arkadaş arayan Bahar Candan gönderildiği cezaevinde sorun çıkardı.

Cezaevine sevki esnasında "Asıl suçlular dışarda beni çekiyorsunuz. Ünlü olduğum için cezaevine giriyorum" diyerek dikkat çeken Bahar Candan cezaevine gidince de infaz memuruyla gerildi.

"BURASI ETİLER DEĞİL"

Süreci takip eden gazeteci Emrullah Erdinç yaptığı yayında şu bilgileri verdi: "Nihal'in cezaevinde çok sık ağladığını sürekli ağladığını hiç konuşmadığını ama Bahar Candan'ın biraz daha agresif olduğunu oradaki dediğim gibi işte infaz koruma memurlarıyla sürekli bir tartışma halinde olduğunu öğrendim."

Erdinç devamında ise "Bahar sürekli ortamı şikayet ediyormuş, o yüzden memurlar bir iki yerde hafiften seslerini yükselttiler. Burası Etiler'deki lüks restoran değil uyarısında bulundu.
Bahar Candan ilk sabah sayıma kalkmak istememiş o yüzden infaz koruma memurları orada da sayıma kaldırıp uyarmış. Bahar ve Nihal Candan yemekleri beğenmemiş en büyük şikayetleri buymuş" dedi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin