Ceylan İnşaat yeni ajansını seçti!

9. Sanad İletişim Ajansı, Ceylan İnşaat’ı müşteri portföyüne ekledi.

Google Haberlere Abone ol
Ceylan İnşaat yeni ajansını seçti!

9. Sanad İletişim Ajansı, inşaat sektöründe önemli projelere imza atan  'Ceylan İnşaat’ın iletişim danışmanlığı görevini üstlendi. 9. Sanad, Ceylan İnşaat'a kurumsal itibar yönetimi, kreatif marka iletişimi, sosyal medya, medya ve marka iletişimi alanlarında hizmet sunacak.

 

Ceylan İnşaat’ın başarı hikâyesi 1980 yılında Karaköy Perşembe Pazarı’nda başladı. Kurucusu Muammer Ceylan’ın liderliğinde bakır ve metal sektöründe faaliyet gösteren Ceylan İnşaat, 1995 senesinde hizmet alanını genişleterek villa, toplu konut, okul ve cami gibi projeleri hayata geçirmeye başladı. 'Önce İnsan' düsturu ile Ceylan Tatil Köyü, Mercan Köşkleri, Ceylan Kent, Semerkand, Ceylan Sitesi, Biltek Okulları, Hasırcılar Residence, Gizil Evleri, Ceylan Residence, Çatalca ve Ceylan Venüs Konutları gibi başarılı projelerle adından söz ettiren Ceylan İnşaat, son projesi 'Muhteşem Yeni Yüzyıl' Konutları ile Fikirtepe kentsel dönüşüm uygulamaları kapsamında dikkat çekici bir projeye daha imza atıyor.



Tam hizmet iletişim ajansı olarak faaliyet gösteren 9. Sanad da, 2010 yılında farklı sektörlerden marka ve müşterilerine sürdürülebilir ve istikrarlı bir iletişim hizmeti verebilmek mottosuyla yola çıktı. İstanbul merkezli olan ve deneyimle yeteneği harmanlayan kadrosuyla çalışmalarını sürdüren 9. Sanad’ın Ankara ve Bosna Hersek’te de şubeleri bulunuyor. 9. Sanad, halkla ilişkiler ve kreatif marka iletişimi başta olmak üzere medya satın alma ve planlama, reklam satış, reklam, prodüksiyon, post prodüksiyon, etkinlik yönetimi, sosyal medya ve dijital itibar yönetimi gibi çeşitli uzmanlık alanlarında faaliyet gösteriyor.

 

 

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin