Ceyda Ersoy'un öpüşürken dili koptu. Hastane görüntülerini paylaştı: Off ya çok acıyor çok...

'Ciciş kardeşler' olarak bilinen Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler yine bir skandalla gündeme geldi. Esra Ersoy, 'Çocuğa cinsel istismar' suçundan 10 yıl 1 ay hapis cezası nedeniyle hapiste tutuklu bulunuyor. Ceyda Ersoy'un ise öpüşürken dili koptu. Ersoy hastane giderek dilini diktirdi, o anların görüntüsünü paylaştı.

Medyatava Özel Ceyda Ersoy'un öpüşürken dili koptu. Hastane görüntülerini paylaştı: Off ya çok acıyor çok...

'Ciciş kardeşler'den Ceyda Ersoy'un öpüşürken dili koptu. Instagram hesabından paylaşım yapan Ersoy, Acıbadem Maslak Hastanesi'nden paylaşımda bulundu. Ersoy, "Öpüşürken dili kopan bir ben miyim acaba?" diye sordu ve "Off ya! Çok acıyor çok!" dedi.

Ersoy, daha sonra da 'şaka ötesi' diyerek diline dikiş atılırken kaydettiği videoları paylaştı.

Ceyda Ersoy'un öpüşürken dili koptu. Hastane görüntülerini paylaştı: Off ya çok acıyor çok...

"Bi tane normali bulmaz beniz zaten. Trajikomik. Ba bay cnm ba bayy uzak dur benden" diyerek yayınladığı videoda Ersoy şunları söyledi:

Arkadaşlar iyiyim sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için. Dikildi şu an. (Dikiş yerlerini gösterdi.)
Maalesef talihsiz bir olay geldi başıma.
Çok iyi tanıyamamışım demek ki. Bir ay öpüşmemiştik ama.
Öpüşmeyi mi bilmiyor anlamadım yada sapık mı?
Size bir tavsiye akrep burçlarına selam bile vermeyin.

İşte o görüntüler:

NE OLMUŞTU

'Çocuğa cinsel istismar' suçundan 10 yıl 1 ay hapis cezası nedeniyle cezaevinde tutuklu bulunan Esra Ersoy’a ait elektronik eşyalara el koyan polis ekipleri, kardeşi Ceyda Ersoy’un odasında rulo şekline getirilmiş para buldu. Pencerenin açık olmasından şüphelenen polis aşağıda ise kutu içerisinde bir miktar kokain ele geçirdi.

Etiler Şehit Naci Soydan Polis Merkezi Amirliğine götürülen Ersoy’un ifadesi alırken suçlamaları kabul etmedİ. Emniyette “uyuşturucu veya uyarı madde imal ve ticareti yapmak” suçundan işlem yapıldı.

Ersoy gazetecilere konuyla ilgili, “Başkaları dışarıda cirit atarken benim bu şekilde gelmem çok komik bir şey” açıklamasını yapmıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin