Cesur ve Güzel'in Tahsin Korludağ'ı hangi dizinin kadrosuna katıldı?

Son olarak Star TV'nin Cesur ve Güzel dizisinde Tahsin Korludağ rolüne hayat veren oyuncu Tamer Levent'in yeni adresi belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Cesur ve Güzel'in Tahsin Korludağ'ı hangi dizinin kadrosuna katıldı?

Sevilen oyuncu, bu kez Star TV'nin cuma akşamlarına damgasını vuran dizisi "İstanbullu Gelin"in kadrosuna katıldı. Yeni sezona bomba gibi girmeyi planlayan 03 Medya ekibi, dizinin Begüm'ü Özge Borak'la yakınlaşacak Can rolü için geçen günlerde Bodrum Masalı'ndan ayrılan Murat Aygen'le anlaşmıştı.



Yapım şirketi, dizinin bel kemiği olan usta oyuncu İpek Bilgin'in eski aşkı için de çok etkili bir oyuncu arayışına girdi ve sonunda Tamer Levent'le el sıkıştı. Usta tiyatro oyuncusu Tamer Levent, yeni sezonda Esma'nın  mazide kalan aşkı Garip karakterini ete kemiğe büründürecek.



Özcan Deniz ve Aslı Enver'in oynadığı Faruk ve Süreyya'nın gerçek bir öyküden yola çıkılarak yazılan tutkulu aşkını beyazcama taşıyan "İstanbullu Gelin"in yeni sezon çekimleri bu hafta başlıyor. Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş'un yönettiği diziyi, 7. bölümünden beri Deniz Akçay kaleme alıyor. Birçok ses getiren dizi ve filmi yazan Deniz Akçay, bir süredir tıpkı Belçim Bilgin gibi Londra'da yaşıyor.



 



BİRSEN ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin