Çeşme Alaçatı'da eğlence mekanında dehşet! Mekana giden silahlı grup dehşet saçtı. 1 güvenlik görevlisi hayatını kaybetti, biri ağır 7 kişi yaralandı

İzmir'in Çeşme ilçesindeki ünlülerin de tatil yaptığı Alaçatı'da dehşet dolu anlar. İki araçla gelen silahlı grup, eğlence mekanındaki özel güvenlik görevlilerine ve içeride bulunan müşterilere ateş açtı. Olayda 1 güvenlik görevlisi hayatını kaybetti, biri ağır 12 kişi yaralandı. Valilik olaya karışan 5 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Çeşme Alaçatı'da eğlence mekanında dehşet! Mekana giden  silahlı grup dehşet saçtı. 1 güvenlik görevlisi hayatını kaybetti, biri ağır 7 kişi yaralandı

Alaçatı Mahallesi'nde bir eğlence mekanına gelen şüpheliler ile güvenlik görevlileri arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi sonrası çıkan silahlı kavgada güvenlik görevlilerinden S.T. (30) ve ismi henüz öğrenilemeyen bir güvenlik görevlisi açılan ateş sonucu, başka bir güvenlik görevlisi de darp sonucu yaralandı.

Silah sesleri sonrası yaşanan arbedede 10 müşteri de hafif yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesine kaldırılan S.T. müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Silahla yaralanan diğer görevli, Dokuz Eylül Üniversitesi Araştırma Uygulama Hastanesine nakledildi.

11 yaralı ise tedavileri sonrası taburcu edildi.

Şüphelilerin kaçtığı otomobil, İnönü Caddesi'nde boş bir arsada bulundu.

Ekiplerin zanlıları yakalamaya yönelik çalışması devam ediyor.

İzmir Valiliği: İki araçla gelip saldırdılar

Konuyla ilgili İzmir Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İlimiz Çeşme ilçesi Alaçatı Mahallesi'ndeki bir eğlence mekanına, 19.08.2023 tarihi saat 02.15 sıralarında 5 şahıs, 2 araç ile gelerek işletmenin özel güvenlik görevlisine ve içeride bulunan müşterilere ateş ederek olay yerinden kaçtıkları tespit edilmiştir. Silahla açılan ateş sonucu 1 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 2 vatandaşımız yaralanmıştır. Ayrıca, olayda çıkan arbede nedeniyle yaralanan 10 vatandaşımız ile birlikte toplam 12 yaralı vatandaşımız çeşitli hastanelerde tedavi altına alınmış olup, yaralıların hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

Emniyet ve jandarmamızın iş birliği içerisinde yürüttüğü çalışma sonrasında kaçan 5 şüpheli (M.M., B.Y., O.D., Ü.G., İ.A), suç aleti 3 tabanca ile yakalanmıştır. Konuyla ilgili soruşturma titizlikle sürdürülmektedir."

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin