Cesetlerin altına saklanıp ölümden kurtuldu! Hamas, müzik festivaline saldırmıştı. Böyle kurtuldular

Hamas, İsrail'de bir müzik festivalini kana boğdu. Hatta Alman bir turisti öldürüp soyduktan sonra sokak sokak gezdirdiler. Bu video resmen dünyanın gündemini sarstı. O kanlı baskından sağ kurtulanlardan Lee Sasi nasıl kurtulduğunu anlattı.

Google Haberlere Abone ol
Cesetlerin altına saklanıp ölümden kurtuldu! Hamas, müzik festivaline saldırmıştı. Böyle kurtuldular

İsrail’in güneyinde yer alan bir çölde düzenlenen Supernova Festivali, müzikseverlerin haftalardır heyecanla beklediği bir etkinlikti. Festival, Yahudilerin Sukot Bayramı’na denk gelecek şekilde organize edilmişti.

Festivalin organizatörleri sosyal medyadan yaptıkları paylaşımda, “Bütün ailenin bir araya gelmesinin vakti sonunda geldi. Çok eğlenceli olacak” demişti.

 

Fakat ne yazık ki öyle olmadı. Hamas, bir anda festivali bastı ve resmen ortalık kan gölüne döndü.

O gün festivalde olan Lee Sasi nasıl kurtulduğunu anlattı. Sasi, saatlerce cesetlerin altında saklanarak korkunç saldırıdan sağ kurtulan 10 kişiden biriydi. Sasi o sırada arkadaşlarına mesaj attı ve yaklaşık 35 kişinin bir yere saklandığını belirtti. Fakat saldırı bittiğinde 25 kişi hayatını kaybetmişti. 

Sasi arkadaşlarına, "Partiye saldırdılar ve kapısı olmayan sığınığa ateş edip el bombaları atmaya başladılar" diye yazdı. “15 el bombası ve 1000 mermi atıldı."

Sasi kurtuluşunu mucize olarak tanımladı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin