Cennet Mahallesi'nin yeni versiyonu başlıyor

Show TV bir dönemin popüler dizisinin yeni versiyonunu ekrana getirecek.

Google Haberlere Abone ol
Cennet Mahallesi'nin yeni versiyonu başlıyor

Show TV'de 2004-2007 yılları arasında yayınlanan ve iyi reytingler alan 'Cennet Mahallesi' dizisinin yeni versiyonu çekilecek.



İsmi 'Roman Havası' olarak planlanan dizinin kadrosunda da Cezmi Baskın,Günay Karacaoğlu, Petek Dinçöz, Levent Ülgen gibi iismler rol alacak.



Dizinin yapımcılığını da Erler Film yapacak.



Vatan gazetesi TV yazarı Oya Doğan dünkü köşe yazısında diziyle ilgili şu detayları vermişti:



1 Ağustos’ta Show TV’nin kaptanı Melis Civelek oldu. Dramalar direktörlüğüne ise Şebnem Aksoy Açıkalın geldi. Yeni ekip daha önceden satın alınan işlerle sezonu açtı. Eylül ayında prime-time’da Yılanların Öcü, Fatih Harbiye, Ah Neriman ve Güldür Güldür Show’la yarışa katıldı.Ama Show TV’nin yeni sezonda ne yapacağı merak konusuydu. Show TV’nin ilk satın aldığı iş Erler Film’den oldu. Kanal D ve Star TV’nin uzun süredir yarış halinde olduğu, hatta neredeyse Kanal D’nin imzaya oturacağı Roman Havası son anda Show TV’nin oldu. Yapımını Erler Film Türker İnanoğlu’nun üstlendiği Roman Havası Kasım ayından itibaren Show TV ekranında yayınlanacak. Cennet Mahallesi’nin yeni versiyonu olan dizinin adı belki değişebilir. Oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor. Dizide; Cezmi Baskın, Levent Ülgen, Oya Başar, Günay Karacaoğlu, Erkan Şahin, Petek Dinçöz ve Mehtap Ar rol alıyor. Show TV’nin ikinci satın aldığı iş ise Tayfun Güneyer’den... Henüz oyuncuları belli değil ama Cehennem Silahı tadında bir iş olduğu konuşuluyor. Bakalım, Show TV Kasım ayında prime-time yarışında nasıl yer alacak?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin