Cenk Tosun'dan, Valerien Ismael ve Şenol Güneş itirafı

A Milli Futbol Takımı, İskoçya ve Çekya ile oynayacağı hazırlık maçları öncesinde Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde hazırlıklarına başladı. Ay-yıldızlı ekibin antrenmanı öncesinde Cenk Tosun önemli açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Cenk Tosun'dan, Valerien Ismael ve Şenol Güneş itirafı

İstiklal Caddesi’nde dün yaşanan bombalı saldırıyı kınayarak konuşmasına başlayan Cenk Tosun, “Genç bir takımız. Zaten Stefan hoca ile daha önce konuşuyorduk. Genç kardeşlerimizle birlikte inşallah güzel hazırlık maçları oynayıp, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’ne iyi hazırlanmak istiyoruz” dedi.

"ZAMANI GELİNCE ARDA AĞABEYLİK YAPACAK, ZAMANI GELİNCE BEN YAPACAĞIM"

Takımın tecrübeli isimlerinden birisi olduğu hatırlatılan Cenk Tosun, “Bizim milli takımımızda ağabeylik diye bir şey yok. Zamanı gelince Arda ağabeylik yapacak, zamanı gelince ben yapacağım. Bizde zaten ağabeylik diye bir kelime yok. Hepimiz kardeşiz. Tabii biz daha tecrübeliyiz. Ağabeylik olarak bunu görüyorum. Genç kardeşlerimize doğru yolu göstermek için buradayız, aynı zamanda iyi futbol oynamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“DÜNYA KUPASI’NDA OLMAK İSTERDİK” 

Dünya Kupası’nda yer alamayacakları için üzgün olduklarını belirten tecrübeli golcü, “En son turnuvada biz de vardık. Bu turnuvada da olmak isterdik. Maalesef olmadı. Turnuvada olan takımlara başarılar dilerim. Güzel bir turnuva izleyeceğiz. Bizim için çok fark eden bir şey olmayacak. Biz son sürat 2024’e hazırlanmak istiyoruz” diye konuştu.

“HAK ETTİĞİM DÖNEMLER OLDU, OYNAMADIM”

Şenol Güneş’in Beşiktaş’ın başına geçmesinin ardından performansındaki yükselişle ilgili gelen bir soru üzerine Cenk Tosun, “Ben sakatlıklardan sonra çok çalıştım. Bunu Allah biliyor, eşim ve babam biliyor. Kötü sakatlıklar geçirdim. Şu an eskisinden daha güçlüyüm. Sezon başında da öyleydim. Belki Valerien hocada daha az forma şansı buldum. Hak ettiğim dönemler oldu, oynamadım. Daha fazla çalıştım. Şenol hoca gelince bana o güveni verdi. İlişkimiz zaten çok iyiydi. Ben de onu utandırmamak için elimden geleni yaptım. Son iki maçta yükselen bir form grafiğim var doğrudur. Ancak Galatasaray’a yenildiğimiz maçtan sonra bir anlamı yok. Benim de gol attığım, takımın da 3 puan aldığı maçlar beni daha çok mutlu eder” şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin