Cengiz Ünder, Süper Lig devine 'evet' dedi. Transfer görüşmeleri resmen başladı, işte yeni takımı

Wilfried Zaha transferinde yaşanan hayal kırıklığının ardından taraftarına büyük bir transfer hediyesi vermek isteyen Fenerbahçe, Marsilya'da forma giyen milli futbolcu Cengiz Ünder'in transferi için girişimlere başladı.

Google Haberlere Abone ol
Cengiz Ünder, Süper Lig devine 'evet' dedi. Transfer görüşmeleri resmen başladı, işte yeni takımı

Edin Dzeko, Rodrigo Becao, Ryan Kent ve Dusan Tadic gibi isimlerle kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe bu kez de milli futbolcu Cengiz Ünder'in transferi için düğmeye bastı.

Wilfried Zaha'yı ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, Marsilya'da forma giyen 26 yaşındaki milli futbolcu Cengiz Ünder'in transferi için ilk resmi görüşmeyi gerçekleştirdi.

YILLARDIR AVRUPA'DA TOP KOŞTURUYOR

2017 yılında Başakşehir'den Roma'ya tam 14.25 milyon Euro'ya transfer olan Cengiz Ünder, Avrupa'nın önemli kulüplerinde altı senedir boy gösteriyor. Roma haricinde Leicester ve Marsilya gibi takımlarda da kiralık olarak forma giyen Cengiz Ünder, 2022-2023 sezonunda çıktığı 46 maçta 5 gol ve 6 asistlik performans sergiledi.

İSMAİL KARTAL DOĞRULADI

İsmail Kartal bugün düzenlediği basın toplantısında Cengiz Ünder için transfer girişimleri olduğunu doğrulayarak, ''Cengiz gibi, Avrupa'nın önemli kulüplerinden oyuncularla görüşmelerimiz devam ediyor'' dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin