Cengiz Ünder Fenerbahçe'de! Yıllar sonra Türkiye'ye geri döndü

Fenerbahçe, milli futbolcu Cengiz Ünder'in transferi için kulübü Marsilya ve oyuncu ile prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Cengiz Ünder Fenerbahçe'de! Yıllar sonra Türkiye'ye geri döndü

Fenerbahçe, milli futbolcu Cengiz Ünder'i kadrosuna kattı. Sarı-lacivertliler, 26 yaşındaki oyuncu ile prensip anlaşmasına varıldığını KAP'a bildirdi.

Sarı-lacivertlilerin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada, "Profesyonel futbolcu Cengiz Ünder'in transferi konusunda futbolcu ve kulübü Olympique de Marseille ile prensip anlaşmasına varılmıştır. Futbolcu, sağlık kontrollerinden geçmek ve ileri transfer görüşmeleri için bu gece İstanbul'a gelecektir." ifadeleri yer aldı.

 CENGİZ ÜNDER'DEN İLK SÖZLER

Sağlık kontrollerinden geçip, Fenerbahçe'ye imza atmak için İstanbul'a gelen Cengiz Ünder transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Transfer sürecinde Edin Dzeko ile sık sık konuştuğunu söyleyen Cengiz Ünder, ''Transfer sürecinde Dzeko'yla sık sık konuşmuştuk. Sürekli 'Ne zaman geliyorsun?' diye... Sonunda bugün geldim, iyi hissediyorum. Onunla Roma'da çok güzel zamanlarımız geçti'' dedi.

Türkiye'ye yeniden döndüğü için çok mutlu olduğunu söyleyen Ünder, ''Tekrar Türkiye'ye dönmek benim için çok özel. Kendimi çok heyecanlı ve çok gururlu hissediyorum, Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin