Cengiz Semercioğlu ve Ece Sükan, Hollywood yıldızlarıyla bir arada!

Ünlü gazeteci ve stil danışmanı, Foxlife’ın davetlisi olarak 65. Emmy Ödül Töreni’ni yerinde izledi.

Google Haberlere Abone ol
Cengiz Semercioğlu ve Ece Sükan, Hollywood yıldızlarıyla bir arada!

Moda ve Stil danışmanı Ece Sükan ve Hürriyet gazetesi yazarı Cengiz Semercioğlu, 22 Eylül Pazar günü Los Angeles Nokia Theatre’da 65.si düzenlenen Emmy Ödül Töreni’ne Fox International Channels’a bağlı Foxlife’ın konuğu olarak katıldı. Törenin hemen ardından ise 20th Century Fox’un düzenlediği VIP partiye katılan Sükan ve Semercioğlu partide ünlü Hollywood yıldızlarıyla bir araya geldi. Televizyonun Oscar’ı olarak bilinen ödül törenini yerinde takip eden ikilinin Emmy öncesi ve sonrası izlenimlerinin yer aldığı görüntüler ise önümüzdeki günlerde Foxlife’ta izleyici ile buluşacak.



Özellikle son yıllarda Emmy Ödül Töreni’ne katılan yıldızların moda trendleri konusunda gün geçtikçe daha belirleyici olduğundan bahseden Ece Sükan, törenle ilgili ise şu sözleri söyledi: “Emmy heyecanını yerinde yaşamak, sevdiğim, takip ettiğim oyuncularla bu güzel ödül töreni gecesinde buluşmak, kırmızı halı ve Fox’un düzenlediği özel after party’e katılarak tam bir Emmy deneyimi yaşamak benim için unutulmaz bir anı oldu.”



Homeland bu yıl da şaşırtmadı. Dizinin geçtiğimiz Mary ayında vefat eden yazarı Henry Bromell Emmy ile ödüllendirilirken, geçen yılın kazananı Claire Danes bu yıl da Drama Dalında En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kimseye kaptırmadı ve ödülünü Henry Bromell’a ithaf etti.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin