Cengiz Semercioğlu: Şiddet, cinayet ve yasakla dolu bir 8 Mart daha...

Gazeteci Cengiz Semercioğlu, kişisel sosyal medya hesabından paylaştığı yeni yazılarıyla gündemi değerlendirmeye devam ediyor. Semercioğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için de bir yazı kaleme aldı.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Cengiz Semercioğlu: Şiddet, cinayet ve yasakla dolu bir 8 Mart daha...

Cengiz Semercioğlu, kişisel sosyal medya hesabından paylaştığı yeni yazılarını okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Semercioğlu, bugün de 6 yeni yazısıyla gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 'Şiddet, cinayet ve yasakla dolu bir 8 Mart daha...' başlıklı bir yazı kaleme alan Cengiz Semercioğlu, ülkemizde yaşanan kadın cinayetlerine; bir diğer yazısında ise, 'İş görüşmesinde sadece kadınlara sorulan sorular...'a dikkatçekti.

Cengiz Semercioğlu, kolon kanserine yeni düşen arkadaşı, Gazeteci Hakan Dilek'i köşesine taşıdı.

Yeni normalleşme ile ilgili de bir yazı kaleme alan Semercioğlu, "15 Mart'ta mekanlar kapanacak mı?" siye sordu ve "Aç kapayla bu iş yürümez..." dedi.

Geçtiğimiz hafta Netflix Türkiye abone sayısının 4 milyona yakın olduğu duyurulmuştu. Bu konuyu da yazıssına taşıyan Cengiz Semercioğlu, "Netflix'i Türkiye'de 10 milyon kişi izliyor..." dedi.

Dün akşamın reytinglerini değerlendiren Semercioğlu, ilk bölümüyle ekrana Teşkilat dizisinin pazar reytinglerine etkisini yazdı.

Cengiz Semercioğlu'nun yazılarını okumak için TIKLAYIN

 

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cengiz Semercioglu (@cengizsemercio)'in paylaştığı bir gönderi

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin