'Cengiz Semercioğlu ile İki Laf Edelim'in ilk konuğu Türkan Şoray'dan yeni dizi müjdesi

Cengiz Semercioğlu'nun tv8'deki yeni programı "İki Laf Edelim"in dün akşam canlı yayınlanan ilk bölümüne Türkan Şoray'ın yeni dizisiyle ilgili açıklamaları ve Hazal Kaya'nın tango şovu damgasını vurdu...

Google Haberlere Abone ol
'Cengiz Semercioğlu ile İki Laf Edelim'in ilk konuğu Türkan Şoray'dan yeni dizi müjdesi

Türkan Şoray'ın yeni dizisi "Mühürlü Kalp"



Programın ilk bölümünde tek başına stüdyoya gelen Türkan Şoray yeni çıkan “Sinemam ve Ben” kitabını anlattı.



Stüdyo konuklarının verdiği çiçekle gözleri dolan Şoray, Cengiz Semercioğlu’nun kitabını hem imzaladı hem de kitabına öpücük kondurdu. Ayrıca Semercioğlu, Şoray’a içinde kendisinin, Hazal Kaya’nın ve Hande Yener’in de yazdığı bir hatıra defteri armağan etti.



Türkan Şoray yeni dizisi ile ilgili ilk ipuçlarını da verdi. Şoray dizinin ilk adının "Portakal Çiçeği" olduğunu fakat kendisi adının "Mühürlü Kalp" olmasını istediği ve bu adını kullanacağını söyledi.



Şoray, dizi hakkında da "Geleneksel taşradan örf adetlerine bağlı bir kadının şehir hayatına geçişi konu edecek" dedi.



İşte Şoray'ın o açıklamaları:





İşte programda öne çıkan diğer ayrıntılar:



Hazal Kaya canlı yayında tango yaptı



Cengiz Semercioğlu İle İki Laf Edelim programının bir diğer konuğu genç oyuncu Hazal Kaya oldu. Programda Kaya’ya tango sürprizi yapıldı. Uzun yıllar birlikte çalıştığı tango hocasını stüdyoda gören Kaya, şaşkınlığını gizleyemedi. Ardından Semercioğlu, Hazal Kaya’nın annesinin evinden getirttiği tango ayakkabılarını canlı yayında Kaya’ya teslim etti ve Hazal Kaya canlı yayında tango yaptı,





“Adını pehlivan koydum bile dediler”



“Behzat Ç.”nin son bölümündeki kilolu görüntüsü yüzünden çok eleştiri aldığını söyleyen Hazal Kaya şöyle konuştu:



“Son Yaz Balkanlar bittikten sonra dizi yapmayacaktım ve bunu fırsat bilerek yedim, yıllar sonra yeme özgürlüğüne kavuştum, bu hakkını da dibine kadar kullandım. Ama çok fazla eleştirildi. Kilo aldıktan sonra yapmadıklarını bırakmadılar. Hatta 'Adını Pehlivan Koydum' bile dediler. Mahalle baskısı yüzünden at binmeye ve diyete başladım. Gerçekten stresten ve psikolojik nedenlerden kilo almış birisi olsaydım bu eleştirilere dayanamazdım."



Şubat ayında Los Angeles’a gideceğini açıklayan Hazal Kaya, 5 ay boyunca orada oyunculuk eğitimi alacağını söyledi.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin