Cengiz Semercioğlu ile Ertuğrul Özkök’ün zor anları. Depremin yıkımını canlı yayında gözler önüne serdiler. Enkazdan çıkan defter, boyama kitabı ve telefon numarası... Hüngür hüngür ağlamaya başladı

Kahramanmaraş'ta yaşanan 2 büyük deprem Türkiye'yi yasa boğdu. Çok sayıda insan hayatını kaybetti. Enkazlarda arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Hayaller, okullar, kitaplar yarım kaldı. Kimi çocuğunu, kimi annesini, kimi eşini, kimi nişanlısını kaybetti. tv100 ekibiyle birlikte depremin merkez üssüne giden Ertuğrul Özkök ve Cengiz Semercioğlu'nun enkazdan çıkardıkları defter ve boyama kitabı yürekleri dağladı.

Google Haberlere Abone ol
Cengiz Semercioğlu ile Ertuğrul Özkök’ün zor anları. Depremin yıkımını canlı yayında gözler önüne serdiler. Enkazdan çıkan defter, boyama kitabı ve telefon numarası... Hüngür hüngür ağlamaya başladı

Kahramanmaraş'ta yaşanan iki büyük deprem Türkiye'yi yasa boğdu. 10 binlerce insan hayatını kaybetti, yüz bine yaklaştı. Depremin sekizinci gününde enkazlarda arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Deprem bölgesinde yaşananlar anbean televizyonlardan, sosyal medyadan ve haber sitekerinden aktarılıyor. Depremin ilk yaşandığı andan itibaren bölgeden bilgileri aktaran tv100 ekibi geçtiğimiz günlerde deprem bölgesine bir çıkarma yapmış birçok gazeteci ile birlikte yayın yapmıştı.

tv100 ekibi içinde usta gazeteciler Cengiz Semercioğlu ve Ertuğrul Özkök de vardı. Semercioğlu ve Özkök yaşadıklarını, gördüklerini tv100'de beraber hazırladıkları Cengiz ile Ahtapot'ta anlattı.

Semercioğlu ile Özkök’ün enkazdan çıkarıp getirdikleri defter ve boyama kitabı stüdyoda duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu. Özkök defterde yazan telefonu aradığını söylerken Semercioğlu da boyama kitabını gösterdi.

Özkök, “Sadece beton ve demirlerin olduğu bir yerde sanki böyle birileri tarafından biz görelim diye konmuş gibiydi” diyen Ertuğrul Özkök, enkaz bölgesinde bir defter bulduğunu ve o defterde yer alan numara ile irtibat kurduğunu aktardı. Özkök, sözlerinin devamında, “Defterde “Zeynep Ablamın numarası” yazıyor… O telefona bütün gün baktım, telefon açılmayacak diye korktum. Telefonu aradım “Defter buldum, siz ablası mısınız?” diye sordum. Hüngür hüngür ağlamaya başladı.” ifadelerini kullandı.

İşte tv100 ekranlarında yaşananlar:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin