Cengiz Özdemir Mehmet Ocaktan'a böyle veda etti!

Akşam'ın Genel Yayın Yönetmeni için bir veda yazısı kaleme aldı.

Google Haberlere Abone ol
Cengiz Özdemir Mehmet Ocaktan'a böyle veda etti!

TürkMedya bünyesindeki Star Medya, Kanal 24, Akşam ve Güneş gazetelerini elinde bulunduran Ethem Sancak genel yayın yönetmenlerinin işine son verdi.



Bu çerçevede dün akşam Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ocaktan, Star Medya Yayıncılık Grup Başkanı Mustafa Karaalioğlu ve Star Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Ziya Cömert'in işine son verildi.



İşten çıkarmaların ardından TürkMedya İcra Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Akşam gazetesi yazarı Cengiz Özdemir bugünkü köşesinden Mehmet Ocaktan'a veda etti.



Köşesinde  "Mehmet Ocaktan’ın kaptanlığında yürüyen Akşam Gazetesi artık hedeflerini daha da büyüteceği yeni bir dönemece gelmiştir" ifadelerini kullanan Özdemir ayrıca "Şimdi AKŞAM Gazetesi olarak bir defa daha derin bir nefes alıp menzile hızla koşacağımız yeni bir dönem başlamaktadır" dedi. İşte, Özdemir'in Ocaktan'a veda yazısı:



Teşekkürler Mehmet Ocaktan...



AKŞAM Gazetesi yaşı, sahip olduğu gelenek ve Türkiye tarihine tanıklık bakımından Türkmedya bünyesinde faaliyet gösteren yayın organları arasında en köklü olanıdır.



Yaşı neredeyse bir asıra yaklaşan bu köklü çınarı bugünlere taşıyan her isim, AKŞAM Gazetesi için büyük bir değeri ifade etmektedir.



Türkiye’nin sıkıntılı dönemlerini aşmasında ve Yeni Türkiye’nin hayata geçirilmesi yolunda AKŞAM Gazetesi uzunca bir süredir önemli bir rol ve misyon üstlenmektedir.

 

Bu önemli misyonun hayata geçirilmesi sürecinde yılların deneyimli gazetecisi Mehmet Ocaktan gazetemiz adına büyük bir yükü omuzlamış ve bu yükü de bugüne kadar başarıyla taşımıştır.

 

Son 1.5 yılda hem kendisinin hem de Türkiye’nin zorlu yolunu Mehmet Ocaktan’ın kaptanlığında yürüyen Akşam Gazetesi artık hedeflerini daha da büyüteceği yeni bir dönemece gelmiştir. Haberin devamını okumak için tıklayın.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin