“Cengiz Çandar’la uğraşmaktan müthiş bir keyif alıyorum”

TVNET Program Müdürü Veyis Ateş’in hazırlayıp sunduğu Habere Bakış programının konuğu Salih Tuna oldu.

Google Haberlere Abone ol
“Cengiz Çandar’la uğraşmaktan müthiş bir keyif alıyorum”

TVNET Program Müdürü Veyis Ateş’in hazırlayıp sunduğu Habere Bakış programına katılan yazar Salih Tuna, Cengiz Çandar’la uğraşmaktan müthiş keyif aldığını söyledi. Ertuğrul Özkök hakkında yazmaktan usandığını söyleyen Tuna “Gerçi Fehmi Koru yazıyor ama o da onun fantezisi” dedi.



Veyis Ateş: Cengiz Çandar için neden bu yazıları yazıyorsun?



Salih Tuna: Ben daha önce de Hasan Cemal, Cengiz Çandar, Murat Belge hakkında da yazılar yazıyordum. Fakat bazı arkadaşlar bu isimlerin bazı yanlışlarını görmezden geliyordu. (…) Cengiz Çandar hakkında en çok yazı yazanlardan biriyim ben… Son zamanlarda ise Çandar’ın bana söverek, hakaret ederek karşılık vermesi dikkat çekti.



Veyis Ateş: “Yeni Şafak’taki müptezel” demişti sanırım sizin için…



Salih Tuna: Ne dediği hiç önemli değil. Ben ona gereken cevabı verdim çok da yazdım da… Ayrıca o yazılardan da keyif alıyorum. Açık söyleyeyim Cengiz Çandar hakkında yazmaktan, onu kazanalım demekten müthiş keyif alıyorum. Bir zamanlar Ertuğrul Özkök yazmaktan keyif alıyordum ama şimdi yazmıyorum. Ama Cengiz Çandar’ın kıvranışları, U dönüşleri keyif veriyor bana. Özkök yok artık. Kimse uğraşmıyor. O da dikkat çekmediği için kadın programlarına çıkıyor. Bir Fehmi Koru uğraşıyor, o da onun fantazisi… Ama Çandar’a gelince… (…) Ben bunu sevmeyeyim de kimi sevmeyeyim.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin