Cemil İpekçi: Benim aşkımdan üç kişi intihar etti!

Modacı Cemil İpekçi, Posta gazetesinden Canan Danyıldız'a röportaj verdi.

Google Haberlere Abone ol
Cemil İpekçi: Benim aşkımdan üç kişi intihar etti!

Türkiye'nin önde gelen modacılarından Cemil İpekçi, Posta'dan Canan Danyıldız'a verdiği röportajda özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.



İpekçi, "Her iki cinsiyetimi de seviyorum. Kadın değilim, kadınların yapması gerekenleri yapıyorum o kadar…" diyen İpekçi, "Gençken peşinizden çok koşarlar mıydı?" sorusuna, "Benim aşkımdan üç kişi intihar etti! Sokakta yürürken öyle bakarlardı ki anlatamam! Hem kadınların hem de erkeklerin ilgisini çekiyordum. Ne gelinlikler askıda kaldı benim için" ifadelerini kullandı.



Canan DANYILDIZ / POSTA



AŞKIMDAN 3 KİŞİ İNTİHAR ETTİ



Farklı bir çocuk muydunuz?

Karmaya çok inanırım. Doğduğumda hastane ayağa kalkmış. 4,5 kilo doğmuşum. Kocaman iki yeşil göz, kirpikler tavana değiyor. Çocukken sevilmekten sokakta yürüyemezdim.



Bir de sünnet töreni hikayesi var ki…

Evdeki adım ‘Küçük Efendi’ydi. Dadılar madılar… Öyle büyüdüm. 11 yaşında, kazık kadardım sünnet olduğumda! Kardeşim Kenan yüzünden geç sünnet olduk. Habire hasta olurdu. Çubuklu’daki köşkün bahçesine kocaman bir yatak kuruldu. Bahçede bin kişi! Şehzadeler gibiydik. Kesecekler diye bayılmışım!



İlk erkek evlatlarının ‘gay’ olacağını bilselerdi, yine de sünnet töreni yaparlar mıydı?

Babam, “Gay olacağını bilseydim yine yapardım” demişti. Ailem hep destek çıktı, kimse kızmadı. Onları utandıracak bir şey yapmadım.



Küçük Efendi’ evde özgür müydü?

Kurallarla büyüdüm! Her çocukla oynamam yasaktı. Akşam 9’da yatılacak, devamlı kitap okunacak, çatal bıçaklı yemek yenmeyecek… O yüzden yaramaz değil de, sinsi bir çocuk oldum zamanla. 4,5 yaşına kadar da hiç konuşmamışım.



Gençken peşinizden çok koşarlar mıydı?

Of! Benim aşkımdan üç kişi intihar etti! Sokakta yürürken öyle bakarlardı ki anlatamam! Hem kadınların hem de erkeklerin ilgisini çekiyordum. Ne gelinlikler askıda kaldı benim için!



AVRUPA’DA YAŞASAM ERKEKLE EVLENİRİM



Eşcinsel olduğunuzu ne zaman fark ettiniz?

Yedi yaşıma kadar erkek olduğumu bilmiyordum ki! Ablamla kendimi aynı sanıyordum, düşün. Dantel yakalar takıyor, bez bebeklerle oynuyordum. İlkokula başladığımda saçımı kestiler, kısa pantolonu da giydirdiler, üç gün okula gitmedim!



İlk cinsel ilişkinizi kaç yaşında, hangi cinsle yaşadınız?

İlki 13 yaşında bir kadınla! Erkekle ilk cinsel ilişkimi 19’umda yaşadım. Çocukluk arkadaşımla hem de…



Röportajın devamını BURADAN okuyabilirsiniz.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin