Cemalnur Sargut ile Cansu Canan Özgen, Simge Fıstıkoğlu ile 'Anlamlı Sorular'da

Simge Fıstıkoğlu’nun sunduğu “Anlamlı Sorular”ın Cumartesi akşamı konuğu sunucu, gazeteci ve yazar Cansu Canan Özgen, Pazar günü de mutasavvuf yazar Cemalnur Sargut olacak.

Google Haberlere Abone ol
Cemalnur Sargut ile Cansu Canan Özgen, Simge Fıstıkoğlu ile 'Anlamlı Sorular'da

İş, sanat, sağlık, spor ve televizyon dünyası gibi pek çok alanda yetkin ve başarılı isimlerin konuk olduğu ve merak edilenlerin cevaplandırıldığı “Anlamlı Sorular”ın Cumartesi akşamının konuğu; sunucu, gazeteci ve yazar Cansu Canan Özgen olacak. Özgen yeni kitabı, projeleri, TV anılarıyla konuk olurken, kendisi hakkında merak edilenleri de yanıtlayacak.

“Anlamlı Sorular”ın 9 Mayıs Pazar günü saat 12:00'de youtube'dan canlı yayınlanacak bölümünde ise günü mutasavvuf-yazar Cemalnur Sargut soruları yanıtlayacak. Anneler Günü olması nedeniyle annelik ve aile kavramlarının konuşulacağı programda, tasavvuf konusunda da takipçilerin merak ettiği konulara yer verilecek.

Simge Fıstıkoğlu ile “Anlamlı Sorular”ı, cumartesi akşamı saat 21.30’da Simge Fıstıkoğlu’nun instagram hesabından; pazar günü 12:00'de youtube kanalından canlı izleyebilirsiniz.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin