Cemaat hocasından bir skandal daha! Cariyeler için rezalet bir fetva verdi: Satın alabilirsin beraber olabilirsin ama başkasınınkiyse rica edersin...

Fatih Ahlak ve Maneviyat Derneği'nin yayımladığı videoda 'Cariye ile nikah kıyılır mı?' sorusuna verilen cevap sosyal medyada tartışmalara neden oldu. Videoda 'hoca' olduğu söylenen kişi soruya, 'Kendi cariyenle nikah kıyamazsın, nikahsız beraber olabilirsin zaten' diyerek cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol
Cemaat hocasından bir skandal daha! Cariyeler için rezalet bir fetva verdi: Satın alabilirsin beraber olabilirsin ama başkasınınkiyse rica edersin...

Fatih Ahlak ve Maneviyat Derneği isimli oluşum tarafından çekilen bir video tepkilere neden oldu.

Söz konusu açıklamada "Cariye ile nikahsız beraber olabilirsin" ifadelerine yer verildi. Sosyal medyada gündem olan o açıklamaya yurttaşlar tepki gösterdi. 

"Cariye" konusu ile ilgili Fatih Ahlak ve Maneviyat Derneği'ne soru sorulması üzerine gelen videolu yanıtta şoke eden ifadeler yer alıyordu.

"BİRLİKTE OLABİLİRSİN, SATIN ALABİLİRSİN AMA NİKAH KIYAMAZSIN"

"Hocam cariye her neyse bayan olarak, onunla da nikah kıyılır mı?" sorusuna yanıt verilen videoda dile getirilen ifadeler şöyle:

"Kendi cariyenle nikah kıyamazsın, cariyenle beraber nikahsız beraber olabiliyorsun zaten, ancak başkasının cariyesini sevdiysen o kişiden rica edersin, sana verirse ya satın alırsın veya nikahlarsın ama başkasının cariyesidir nikahlarsan o şekilde olur, yoksa başka türlü olmaz, kendi cariyen olduğu zaman nikahsız beraber olabiliyorsun."

İşte o görüntüler: 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin