Cem Yılmaz'dan Zeki Müren paylaşımı: 'Kendini yaktın, bizi de yaktın...'

Sanatçı Özdemir Erdoğan, Zeki Müren’le ilgili yeni bir açıklama yaparak, "Zeki Müren kötü örnek olmadıysa LGBT’ler nereden çıktı?" ifadelerini kullandı. Erdoğan'ın sözleri hakkında tartışmalar sürerken komedyen Cem Yılmaz konuyla ilgili esprili bir paylaşım yaptı: 'Kendini yaktın, bizi de yaktın. Hep senin yüzünden.'

Google Haberlere Abone ol
Cem Yılmaz'dan Zeki Müren paylaşımı: 'Kendini yaktın, bizi de yaktın...'

Son dönemde sanatçı Özdemir Erdoğan ve Alpay'ın sözleriyle gündeme gelen sanatçı Zeki Müren’le ilgili tartışmalar sürerken Özdemir Erdoğan, Zeki Müren'le ilgili yaptığı açıklamalara yenisini ekledi. Erdoğan, daha önce yaptığı açıklamaların arkasında olduğunu belirterek, "Eğer Zeki Müren kötü örnek olmadıysa LGBT'ler nereden çıktı? Bunu görmek lazım" ifadelerini kullandı. Erdoğan'ın sözleri üzerine komedyen Cem Yılmaz, tartışmalarla ilgili esprili bir paylaşım yaptı.

Daha önce Zeki Müren’le ilgili olarak ‘Onu izleyen küçük erkek çocuklar travmalar yaşadı’ ifadelerini kullanan Özdemir Erdoğan, bu kez de Sabah gazetesi yazarı Tuba Kalçık'a Zeki Müren’le ilgili, "Zeki Müren'in kadın çağrışımlı makyajları, kıyafetleri, mini eteği, halktan ve yönetimden hiçbir tepki almadı. Televizyonun en önemli reyting saatlerinde, halkımız, çocuklarıyla birlikte ailece bu gösteriyi izledi. Eğer kötü örnek olmadıysa, her toplumsal harekette, alakalı alakasız çok renkli bayraklarıyla boy gösteren LGBT'ler nereden çıktı, bunu görmek lazım" dedi.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Cem Yılmaz, Zeki Müren’in fotoğrafıyla kendi fotoğrafını birleştirerek, “Kendini yaktın, bizi de yaktın. Hep senin yüzünden” yazdı.

Cem Yılmaz'ın 2017 yılında çektiği 'Arif v 216' filminde oyuncu Çağlar Çorumlu, kostümleri ve aksesuarlarıyla sanatçı Zeki Müren’i canlandırmıştı.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cem Yılmaz (@cmylmz)'in paylaştığı bir gönderi

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin