Cem Yılmaz'dan twit yağmuru

Cem yılmaz bu gece arka arkaya attığı twitlerle takipçilerini sevindirdi.

Google Haberlere Abone ol
Cem Yılmaz'dan twit yağmuru

Cem Yılmaz, "Twitter sen sizin herşeyinizsin ! Twitter sen sizin herşeyinizsin" diyerek 16. twitini attı. Demet Akalın, 53 bin 32 adet attığı twit'le en çok twit atan ünlü isim olurken, Cem Yımaz, 3 milyon 987  bin 252  kişinin kendisini takip etmesiyle, en çok takip edilen; ama attığı 16  adet twitle en az twit atan ünlü oldu.



İşte ünlü isimlerin, takipçileri tarafından en çok favorilere eklenmiş , en güzel twitleri:



İbrahim Tatlıses: Dünya kadınlarının baş kaldırışını büyük bir heyecanla alkışlıyorum. Susma sıra sana gelebilir dercesine, kadına kalkan elle asla tokalaşmam.



Seda Sayan: Okumayan bir toplumun ışığı sönmüştür. Mümkün olduğunca kitap okuyalım, okutalım. Sevgilerimle.



Hülya Avşar: Biraz şımarmak istiyorum. En büyük sosyal sorumluluk Hülyacub tenıs turnuvası. Çünkü 13 yıl, 13 burslu çocuk, 2013. Başka büyük yok.



Ebru Gündeş: Gecen sene bayramda hamileydim, şimdi kızımla bayram gezmesi yapıyoruz. Böyle bir duygu yok. Rabbim herkesin evladına uzun ömür versin.



Cem Yılmaz: Atatürk'ün anılması ve gençliğin bir bayramı olması ne kadar güzel şeyler. 19 Mayıs! Güzel bayramımız kutlu olsun.



Demet Akalın: Keşke kazandıklarını benim gibi örnek olup park yaptırabilseler! Yardımlarım örnek olsun diyedir. Hollanda'larda yemeyi tercih etmiyorum!



Gülben Ergen: Burası Trabzon Of'un Pınaraltı Köyü. Bu dağların eteklerinde olacak 15. Anaokulumuz çocuklar gülsün diye.



Petek Dinçöz: Usta haberci Mehmet Ali Birand. Mekanın cennet olsun. Nur içinde yat. Rabbim ailesine sabır versin.



Kıvanç Tatlıtuğ: Tüm çocuklar iyi bir yaşamı hak ediyor. Oyun oynamak, sağlıklı yaşamak, iyi bir eğitim almak, sıcak güvenli bir aile ortamında yaşamak,kendini özgürce ifade edebilmek onların hakkı.



Onur Akay: Büyük Assolist Behiye Aksoy'u kaldığı huzurevinde ziyaret ettim. 13 Yıl sonra ellerini yeniden öpmekten çok mutluyum.



Burak Özçivit: Müslüm Baba'yı kaybetmişiz. Allah rahmet eylesin ,mekanı cennet olsun.



Kenan Doğulu: Bugün Dünya'mızın simgesel doğum günü. Lütfen onu korumak için elimizden geleni yapalım.



Murat Boz: Boşa yanan lambayı söndür. Karbon salımına ses çıkar. Tepkini koy. Yoksa doğa kendini bir şekilde kurtaracaktır. Bizimle veya bizsiz.



Hilal Cebeci: İçki sigara uyuşturucu kesinlikle insan sağlığına zararlıdır. Gelecek nesillerimiz için tüm dünyada yasaklanmasını destekliyorum.



Nadide Sultan: Arkadaşlar kaz tüyünden yapılan şeyleri, kazların tüylerini canlıyken yolarak yapıyorlarmış. Vallahi giymem bir daha. Siz de giymeyin

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin