Cem Yılmaz'dan Erşan Kuneri'ye dava açıklaması

Cem Yılmaz'ın Netflix'te yayınlanan Erşan Kuneri dizisinde sigara ve alkolü yer alan sahnelerinden dolayı davalık olmasıyla ilgili, ünlü komedyen açıklama geldi.

Google Haberlere Abone ol
Cem Yılmaz'dan Erşan Kuneri'ye dava açıklaması

Netflix'te yayınlanan ve başrollerinde Cem Yılmaz, Ezgi Mola, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Çağlar Çorumlu gibi ünlü isimlerin yer aldığı Erşan Kuneri dizisi başladığı günden beri gündemden düşmüyor. Dizinin yaratıcısı Cem Yılmaz'a  Bağımlılığa ve Sigaraya Hayır Derneği dava açtı.  Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri dizisine alkol ve sigarayı özendirdiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu. Cem Yılmaz'dan yanıt geldi.

Alkol ve sigaraya özendiriyor diye dava açıldı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına yapılan suç duyurusu dilekçesinde şu ifadelere yer verildi: "Şüphelinin, içerik platformunda yayımlanan 'Erşan Kuneri' adlı dizisinde hemen hemen her sahnesinde alkol ve sigarayı özendirici eylemlerde bulunduğu açık olup, sigara ve alkol kartellerinden gizli anlaşmalarla menfaat temin ettiği düşünülmektedir" denildi.

Cem Yılmaz, Twitter'dan açıklama yaptı:

Bin dert var ama ben yine görevimi (!) yapayım. Bir dernek -25 yıldır yapıldığı gibi- beni, filmimi savcılığa şikayet etmiş! İddia da ben sigara kartellerinden para alıyormuşum ve filmlerde sigara içiyormuşum. Ey dernek seni ciddiyete davet ediyorum ! Ama sen bilirsin.

Cem Yılmaz'dan Erşan Kuneri'ye dava açıklaması - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin