Cem Yılmaz'dan Acun Ilıcalı bombası!

Cem Yılmaz, Acun Ilıcalı için bomba bir açıklamada bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Cem Yılmaz'dan Acun Ilıcalı bombası!

Defne Samyeli ile aşklarına tam gaz devam eden Cem Yılmaz, yeni filmleri için de gün sayıyor. Yeni filmi hakkında Milliyet'ten Mesut Yılmaz'a konuşan Cem Yılmaz, 'Emanet' filminde Acun Ilıcalı'ya rol verdiğini açıkladı.



Şeyma Subaşı ile henüz boşanan Acun Ilıcalı'yı filmde oynatma kararı alan Cem Yılmaz, "Evet, meraklı amatörlere olabildiğince imkan tanıyoruz, belirli ücret dahilinde. Acun da bunlardan biri..." şeklinde konuştu.



Karakomik Filmler’ başlığı altında sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanan Cem Yılmaz, "Her filmde izleyici hem gülecek hem hüzünlenecek. Komedi ve dramı aynı film içerisinde görebileceksiniz. Bu, kahramanları itibarıyla birbirine benzeyen projeler bir yandan da..." diyor. Sosyal medyada Cem Yılmaz, Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu'nun, Acun Ilıcalı'yla ilgili aşk iddialarından payını alan ünlülerden biriydi. Ünlü komedyenin Defne Samyeli'yle olan birlikteliğinden dolayı, Acun Ilıcalı'nın üvey babası olacağı alay konusu oldu.



4 filminin de peş peşe vizyona girmesinden dolayı tedirginlik duymadığını belirten Cem Yılmaz, Bir risk teşkil ettiğini düşünmüyorum. Böyle tasarladım ve yapmak istiyorum. Benim dergicilikten gelen hayalim vardı. 60 dakikada filmi en güzel şekilde anlatmış oluyoruz zaten. Bizim fark yaratmak istediğimiz prodüksiyon, yerler mekanlar ve hikayeleri... Sinemaya gitmeye değecek filmler çıkarmaya çalışıyoruz." şeklinde konuştu.



Filmlerin sürelerinin 60’ar dakika olduğu için çok keyifli olacağını düşünen Cem Yılmaz, "İki filmi bir, diğerlerini de bir vizyona sokacağız. Örneğin, ‘Kaçamak’ ve ‘İki Arada’ tek proje gibi... İlk seansta biri, diğer seansta ikincisi izlenecek. Filmlerin süreleri 60’ar dakika olduğu için çok da keyifli olacağını düşünüyorum. Bu ilk defa yapılacak olan bir şey ama son olacağını sanmıyorum." dedi.



Karakomik Filmler serisinin üçüncü filmi Emanet'te rol alan Özge Özpirinçci, set hallerini Instagram hesabından paylaşmıştı.



Bu konu hakkında konuşan Cem Yılmaz, "Özge’yle (Özpirinçci) daha önce hiç çalışmadım. İyi aktörlerle oynamak çok güzel oluyor. Ben de çok iyi olduğum için dengimi arıyorum." şeklinde esprili cevap verdi.



Cem Yılmaz'dan Acun Ilıcalı bombası!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin