Cem Yılmaz'a Milli Piyango'lu gönderme

"Çakallarla Dans" filminin yönetmeni Murat Şeker, Milli Piyango bileti aldıktan sonra, usta komedyene gönderme yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Cem Yılmaz'a Milli Piyango'lu gönderme

Yönetmen Murat Şeker, oyuncular Timur Acar ve Murat Akkoyunlu, Hatay'da "Çakallarla Dans" filminin imza günü ve söyleşine katılmak üzere Adana Havalimanı'na geldi.



Oyuncular, burada yılbaşı için Milli Piyango bileti satan bir kişiden çeyrek bilet aldı. Oyuncu Timur Acar, basın mensuplarını karşısında görünce, "Biz sizi beklemiyorduk, siz neden geldiniz?" diye sordu.



Basın mensupları da dünya 3.'sü olan bir sporcuyu beklediklerini ancak sanatçıları görünce röportaj yapmak istediklerini söyledi. Bunun üzerine Acar, “Çakallarla Dans” filminin söyleşisi için Adana'ya geldiklerini belirtti.



Film yönetmeni Murat Şeker ise, seyircilerin film için bilet almasını istediklerini belirterek, "Farkındaysanız çeyrek bilet aldık, tam bilet alamadık. Tam bilete ihtiyaç var Türk sinemasına destek için. Şaka bir yana biz Çukurova'dayız, imza ve söyleşi için geldik. Bugün İskenderun ve Hatay'dayız, yarın da Adana'dayız. Bütün sinemaseverleri filmimize bekliyoruz" dedi.



Şeker, çeyrek bilet aldıklarını tam bilet alamadıklarını vurgulayarak, "Tam bilet alamadık. Çeyrekte daha çok şans var. Tam bileti Cem Yılmaz alıyor, bize çeyrek bilet düşüyor" diyerek usta komedyene gönderme yaptı. İHA


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin