Cem Yılmaz ve Ozan Güven'den basına özel stand-up şova devam: Seninle buraya kadar

Bebek’te karşılaştıkları muhabirlere takılmak için el ele tutuşup öyle poz veren Yılmaz ve Güven, espri bombardımanını aynı günün akşamı da sürdürdü.

Google Haberlere Abone ol
Cem Yılmaz ve Ozan Güven'den basına özel stand-up şova devam: Seninle buraya kadar

Hürriyet'in haberine göre; önceki gün Bebek’te karşılaştıkları muhabirlere el ele poz veren Cem Yılmaz ve Ozan Güven, akşam saatlerinde Arnavutköy Zıpkın Balık’taydı. Şebnem Bozoklu’nun eşi Emre İzer’le akşam yemeği yiyen iki arkadaşın keyfi yerindeydi, gündüz başlayan basına özel stand-up şovu orada da devam etti. Yılmaz, el ele pozlarını soran bir muhabire “Ama iyi numaraydı değil mi? Amacımız neydi biliyor musunuz, şu zor günlerde sizleri biraz olsun güldürebilmek” dedi.



O sırada kendi aracına doğru yürüyen Güven ise şakayı devam ettirdi, dönüp ünlü komedyene “Eve gidince çaldırırım canım” diye seslendi. Cem Yılmaz, bu espriyi karşılıksız bırakmadı: “Seninle buraya kadarmış. Zaten bana kalırsa Zafer (Algöz) abiden hoşlanıyorsun.” Yılmaz, bu renkli sohbeti “Bu arada gerçekten aramızda bir şey yok, yanlış anlaşılmasın” diyerek noktaladı. O evine dönerken, arkadaşı Ozan Güven ise eğlenceye devam etmek üzere tek başına Beyoğlu Tren Pera’ya geçti. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin