Cem Yılmaz Sabah Gazetesi'nin hangi haberine sinirlendi?

Cem Yılmaz yeni filminde rol alacak Özkan Uğur ile ilgili atılan başlığa sinirlendi.

Google Haberlere Abone ol
Cem Yılmaz Sabah Gazetesi'nin hangi haberine sinirlendi?

Ünlü komedyen Cem Yılmaz yeni filminin hazırlıklarına devam ediyor. Ozan Güven, Zafer Algöz'ün rol alacağı ünlü yönetmen Ferzan Özpetek'in küçük bir rolle seyirci karşısına çıkacağı filmde bir süre önce kanser hastalığa yakalanan ve sağlığına kavuştuğunu açıklayan Özkan Uğur da oynayacak.



Cem Yılmaz, Sabah Gazetesi'nin filminin haberini yaparken Uğur için "Kanseri yendi şimdi parasızlıkta" başlığını kullanmasına tepki gösterdi. Yılmaz twitter adresinden "Kanseri yenmişmiş, para lazımmışmış,beyin lazım kalp lazım bence. Teşekkürler Sabah. Sabah Gazetesi'nin Özkan Abim'le ilgili yaptığı haber çok edepsiz olmuş. Bu bir espri mi bu ne kabalık" sözlerini yazarak habere tepkisini gösterdi.



Sabah Gazetesi'nin köşe yazarlarından Mevlüt Tezel twitter adresinden başlığın Özkan Uğur'un filmde canlandırcağı karakter için kullanıldığı ve Cem Yılmaz'ın bir özür borcu olduğunu belirtti.





@CMYLMZ Türkiye'nin en zeki adamı okuduğu haberi anlamadı mı? Bari spotu okusaydı, Özkan Ağabey'in filmdeki karakterinin paraya ihtiyacı var


— mevlut tezel (@mevluttezel) October 25, 2013









@CMYLMZ Cem bey bu yazıyı okuyun, bir ozur borclusunuz. http://t.co/JKIsA4ZnKh


— mevlut tezel (@mevluttezel) October 25, 2013






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin