Cem Yılmaz mahkemelik olduğu profesörle bir kez daha karşı karşıya geldi!

Prof. Dr. Orhan Kural, üniversitesinde düzenlenen Cem Yılmaz söyleşisine alınmayınca isyan etti, sosyal medyada tartışma başladı.

Google Haberlere Abone ol
Cem Yılmaz mahkemelik olduğu profesörle bir kez daha karşı karşıya geldi!

Milliyet'te yer alan habere göre, Cem Yılmaz'la daha önce mahkemelik olan Profesör Orhan Kural, Cem Yılmaz'ın İTÜ kampüsünde yapacağı gösteriye alınmadı. Cem Yılmaz'a "En Kötü Örnek İnsan" ödülü vermek için öğrencileri ile birlikte salona girmek isteyen Kural, özel bir gösteri olduğu gerekçesiyle içeri alınmayınca kapıda isyan etti.



Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile hakkında filmlerinde "Uyarıcı madde kullanılmasını alenen özendirdiği"  gerekçesiyle 2014 yılında şikayette bulunan İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Orhan Kural bir kez daha karşı karşıya geldi.

 



Daha önce mahkemelik oldukları Cem Yılmaz'ın İTÜ'de gösteri yapacağını öğrenen Profesör Kural, yanına öğrencilerini de alarak gösterinin yapılacağı salona geldi. Cem Yılmaz'a "En Kötü Örnek İnsan" ödülü vermek istediğini söyleyen Kural, güvenlik görevlileri tarafından özel bir gösteri olduğu gerekçesiyle içeri alınmadı. "Ben bu ülkeye 44 yıldır hizmet ediyorum bu üniversite benim ve öğrencilerimin nasıl içeri almazsınız" diyen Profesör Kural, gözyaşlarına da hakim olamadı. Yetkilerle yapılan görüşmeler sonrası içeri davet edilen Kural gördüğü muameleden rahatsız olduğunu belirterek yapılan daveti geri çevirip içeri girmedi. Kural, yanında getirdiği ödülü Cem Yılmaz'a verilmesi için kapıdaki yetkililere teslim eden Kural salonun önünden ayrıldı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin