'Cem Yılmaz ilk kez benim programıma çıktı!

Mesut Yar NTV Radyo'ya konuk oldu...

Google Haberlere Abone ol
'Cem Yılmaz ilk kez benim programıma çıktı!

Öykü Özdoğan’ın hazırlayıp sunduğu “20 DAKİKA”; gazeteci ve televizyoncu Mesut Yar’ı konuk etti. Yar, NTV Radyo dinleyicilerine hem eski programlarından, hem de “Mesut Yar Sunar” adlı yeni programından bahsetti.



“Tuhaf bir program”



Mesut Yar, 4 Şubat itibarıyla her Cumartesi ve Pazar günleri Star TV’de yayınlanacak “Mesut Yar Sunar” adlı programı için alıştığımızın dışında bir program olduğunu vurgulayarak, içinde hava durumundan ekonomik durumlara, uzaylılarla konuşmaktan, kendi avatarını yaratarak sohbet etmeye, erkek erkeğe magazin şalalasından televizyon hastasına kadar bir sürü gönderme bulunan tuhaf bir program olduğunu söyledi.



“Cem Yılmaz ilk kez benim programıma çıktı”



1993 yılında ilk kez “By Night” adlı gece programı sayesinde ekrana çıktığını hatırlatan Yar, Cem Yılmaz’ın ilk kez o programla televizyona çıktığını, ilk telefon bağlantılarının bu programda yapıldığını dile getirdi.



“Başbakan ile Kurtlar Vadisi üzerinden diplomasi muhabbeti yapıyorduk”



Daha sonra sabah kuşağında “Uyan Türkiye” adlı programı sunan televizyoncu, “Başbakan, bakanlar kurulu ve muhalefet liderleriyle diziler üzerinden, Kurtlar Vadisi üzerinden diplomasi muhabbetleri yapıyorduk” dedi.



“Program bitti çünkü konuk bitti”



Bir dönem Star TV’de “Burada Laf Çok” programı için “Bu programdaki samimiyet ‘Uyan Türkiye’den gelen samimiyetten kaynaklıydı” diyen Mesut Yar, Türkiye’de konuşulacak herkesle konuştuğunu, dolayısıyla konuklarının tükendiğini ve bu yüzden de programın bittiğini açıkladı.



 “Trump’la oturup Demet Akalın-Aleyna Tilki kavgasını konuşabiliriz”



“Mesut Yar Sunar” adlı sabah şovunda hiç ummadığımız bir anda Donald Trump’ın karşımıza çıkabileceğini ve kendisiyle Demet Akalın ile Aleyna Tilki’nin kavgasını konuşabileceğini belirten televizyoncu, daha bir çok enteresan bölümün de seyirciyle buluşacağını açıkladı.



“İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’ni kırk yılın birincisi olarak bitirdim”



İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’ni kırk yılın birincisi olarak bitirdiğini açıklayan Yar, “Beynimin hem sağ, hem de sol tarafını aynı anda kullanabiliyorum. Bu yüzden İngiltere’de, Kıbrıs’ta, Avusturalya’da araba kullanırken hiç sıkıntı çekmiyorum” diyerek dinleyiciye keyifli anlar yaşattı.



Hafta içi her akşam 18.20’de yayınlanan 20 Dakika’nın tekrar bölümleri, ntvradyo.com.tr’de.


Etiketler mesut yar ntv radyo
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin