Cem Yılmaz galaya hayali sevgiliyle geldi

Bir süre önce Defne Samyeli'den ayrılan Cem Yılmaz, Mucize Aşk 2 filminin galasına hayali sevgilisiyle geldi. Samyeli hakkında sorulan sorulardan bıkan Yılmaz, çareyi yeni 'hayali' sevgilisinde buldu.

Google Haberlere Abone ol
Cem Yılmaz galaya hayali sevgiliyle geldi

Cem Yılmaz, Mucize 2 Aşk filminin galasına esprili davranışıyla damgasını vurdu. Defne Samyeli’den önceki ay ayrılan Yılmaz, galaya kolunda sevgilisiyle gelmiş gibi davranarak basın mensuplarını güldürdü ve bir muhabire “Partnerimi kapatma” dedi.

Yılmaz, Mahsun Kırmızıgül’ü övdü ve “Çok vefalı bir insan… Benim filmimim vizyon döneminde onun çok desteğini gördüm. O yüzden koşarak geldim” diye konuştu. tv100’de her cumartesi saat 09.00’da gelen Magazin Hattı programının haberine göre Cem Yılmaz, konuşurken sık sık yanına dönerek hayali sevgilisine baktı. Muhabirlerin “Hanımefendiyi tanıyalım” sözlerine de “Hanımefendiyi tanımıyor musunuz?” karşılığını verdi ve bir ara “Söyle hayatım” diyerek hayali partnerine sözü verdi.

“Hanımefendiyi ne zaman tanıyabilir miyiz?” sorusuna da ünlü komedyen, Serenay Sarıkaya haberinin asparagas olduğuna vurgu yaparak “Kendisini, ben sizi takip ediyorum, oradan takip ediyorum” yanıtını verdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin