Cem Yılmaz derbi yorumuyla dikkat çekti

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Fenerbahçe-Galatasaray derbisini oğlu Kemal ile statta izledi. Geceden mağlup olarak ayrılan Fenerbahçe'nin ardından Galatasaray'ı tebrik eden Cem Yılmaz, kendisine gelen yorumlara Twitter hesabından yaptığı paylaşımla cevap verdi. Yılmaz, "Tebrikler Galatasaray "abi sen de de ne ayak varmış" la gecemiz şenlendi, teşekkürler Fenerbahçe. 10 yılda bir maça giderim ha çok değil" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Cem Yılmaz derbi yorumuyla dikkat çekti

Cem Yılmaz, oğlu Kemal Yılmaz ile birlikte Fenerbahçe - Galatasaray derbisini izlemek için stada gitti. Uraz Kaygılaroğlu'nun da eşlik ettiği Cem Yılmaz, oğlu ile çekildiği kareleri sosyal medya hesabından yayınlamayı ihmal etmedi. Ünlü komedyen, maç sonrası Twitter'dan yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

3-0 biten maçın ardından Cem Yılmaz'ın oğluyla birlikte yaptığı paylaşımın altına gelen "Ayağın uğurlu gelmedi abi" gibi yorumlara sessiz kalamadı. Twitter hesabından esprili bir paylaşım yapan Yılmaz, "Tebrikler Galatasaray "abi sen de de ne ayak varmış" la gecemiz şenlendi, teşekkürler Fenerbahçe. 10 yılda bir maça giderim ha çok değil" ifadelerini kullandı.

Cem Yılmaz derbi yorumuyla dikkat çekti

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin