CEM YILMAZ, CANLI YAYINA BİR TÜRLÜ TELEFONLA BAĞLANAMAYINCA NELER YAŞANDI?

CNNTURK’teki Beyazıt Öztürk ve Güven Kıraç’ın sunduğu 'Nası Yani?’ programına bir türlü bağlanamayan Cem Yılmaz’ı konuklardan Hasan Kaçan cep telefonuyla arayınca ortalık birbirine girdi.

Google Haberlere Abone ol
CEM YILMAZ, CANLI YAYINA BİR TÜRLÜ TELEFONLA BAĞLANAMAYINCA NELER YAŞANDI?

CNNTURK’teki Beyazıt Öztürk ve Güven Kıraç’ın sunduğu programda canlı yayında bir ilk gerçekleşti ve Cem Yılmaz cep telefonundan aranarak yayına bağlantı yapılmaya çalışıldı. Hasan Kaçan, kendi telefonundan Cem Yılmaz’ı aradı ancak hoparlöre geçemedikleri için 2 kez telefon kapandı. Aksilik üzerine yayına bağlanmadan önce ’İç telefondan nasıl arayabilirim?’ diye Hasan Kaçan’a soran Cem Yılmaz’a, Beyaz ,Türk Telekom reklamlarına gönderme yaparak ’Reklamı da yapıyor tebrikler!’ dedi.
 
“ARAYIP ARAYIP KAPATMA”
Canlı yayına yine bağlanamayınca bu kez Beyaz "Sevgili Cem Yılmaz, pislik yapma açık konuşuyorum arayıp arayıp kapatıyorsun. Arıyorsunuz konuşun, suratımıza kapatıyorsunuz" dedi. Denemeler başarısız olunca bu kez Cem Yılmaz Hasan Kaçan’ın cebini aradı. O sırada espriyle "Cem Yılmaz’ı hiç sevmem" diyen Kaçan, cep telefonunu açıp "Çok sevdiğim bir ardaşımdır diye bahsediyordum" deyince stüdyodaki herkes gülmeye başladı. www.televizyongazetesi.com
 
“YANLIŞ ANLAŞILMASIN”
Sonuç olarak cep telefonundan yapılmak istenen bağlantı sağlanamayınca Cem Yılmaz, rejiden bağlanarak canlı yayına alındı. Beyaz da "Şu ana kadar o bağlanmadı, şu andan sonra da biz almıyoruz" diyerek espri yaptı. Canlı yayına bağlanan Cem Yılmaz da "Beyazıt kusura bakma cepten konuşulmuyor gibi bir şaka oluştu. Şaka tabiki. Çok sevdiğim insanlar bugün ekranda olduğu için dayanamadım. Sakın bir yanlış anlaşılma olmasın telefonu kapatmak gibi" dedi.
 
“SENİN PARAN BENİM PARAM”
Karikatüristlerin konuk olduğu programda, 4-5 yıl Leman Dergisi’nde çizer olarak çalıştığını söyleyen Cem Yılmaz, Beyaz’ın "Hala çizmeye devam mı arasıra yapar mısın yine?" sorusuna "Pek yapamıyorum doğrusu. Üzerimde onun bir etkisi var görüldüğü gibi" diye cevap verdi. Cem Yılmaz’ın kısa bağlantıdaki son sözü ise yine kendi üslubundaydı "Benim param senin paran, senin paran özellikle benim param." Hasan Kaçan da Cem Yılmaz’ı neden sevdiğini şu esprili sözlerle aktardı: "Hasan ağbiye fazla yazmasın diye iç telefondan aradı. O yüzden severim onu" www.gazeteport.com

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin