Cem Uzan'dan Erdoğan'a çağrı: Bu mağduriyet giderilmeli

Uzan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve devlet yetkililerine çağrıda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Cem Uzan'dan Erdoğan'a çağrı: Bu mağduriyet giderilmeli

Fransa'da yaşayan eski siyasetçi ve iş insanı Cem Uzan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet yetkililerine çağrı yaparak "Sizlerden istirhamım hakkaniyet ile bu mağduriyetin giderilmesidir. Bu haksızlığın giderilmesini ve mağdur edilen her bireyin haklarına kavuşmasını yüce Allah’tan niyaz ederim" dedi.



Fransa'da yaşayan iş insanı ve eski siyasetçi Cem Uzan, Berke Barajı’na el konulmasının 16. yılı nedeniyle kişisel Instagram hesabında bir mektup yayınladı.



Berke Barajı’nın Türkiye’nin en büyük özel sektör barajı olduğunu altını çizen Cem Uzan, “Türkiye’ye olan inancın bir simgesidir. Bu dev eseri vatanımıza kazandırdığımız için ben ve ailem ilelebet gurur duyacaktır. Bugün 16 yıl sonra ailemin mağduriyeti halen devam etmektedir” ifadelerini kullandı.



Uzan, “Muhterem Cumhurbaşkanım ve saygı değer devlet büyüklerim, sizlerden istirhamım hakkaniyet ile bu mağduriyetin giderilmesidir. Bu haksızlığın giderilmesini ve mağdur edilen her bireyin haklarına kavuşmasını yüce Allah’tan niyaz ederim” dedi.






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



1.ACIKLAMA. #cemuzan #turkiye #namus #hasret #galatasaray #ultraslan #cimbom #fenerbahçe #besiktas #paris #france  https://www.youtube.com/channel/UCNPTO1wwi_bIthSWSxREnmg?view_as=subscriber



cem uzan (@cemuzan)'in paylaştığı bir gönderi (11 Haz, 2019, 11:25ös PDT)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin