Cem Uzan büyük bir sürprize mi hazırlanıyor? Cem Uzan ekim ayını işaret etti. Cem Uzan'dan Cumhurbaşkanı adaylığı açıklaması

Fransa'da yaşayan Genç Parti Kurucu Genel Başkanı ve eski medya patronu firari iş insanı Cem Uzan konuk olduğu bir YouTube kanalında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Uzan, sürprizleri olacağını belirterek ekim ayını işaret etti. Uzan, Cumhurbaşkanlığına aday olduğunu da söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Cem Uzan büyük bir sürprize mi hazırlanıyor? Cem Uzan ekim ayını işaret etti. Cem Uzan'dan Cumhurbaşkanı adaylığı açıklaması

Cem Uzan katıldığı bir YouTube kanalında açıklamlarda bulundu. Programda medyaya dönüş sinyali veren Uzan, "Medya konusunda ekim ayını bekleyin, sürprizlerim var. Bütün özgür çalışan, bağımsız çalışan ve hiçbir siyasi parti tarafından fonlanmayan medya konusunda, sürprizlerim var” ifadesini kullandı.

Uzan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Bundan 18-20 ay evvel Türkiye ekonomik bir kaosa gidiyor dediğimde, 128 milyar doları açıkladığımda, Türkiye’nin ekonomisinin çökeceğini, faizlerin patlayacağı, döviz kuru, enflasyon… Hepsini söyledim.

Şimdi başka bir şey söylemek istiyorum. Türkiye siyasi bir kaosa gidiyor. Zaten ekonomik bir kaosun içinde. Sadece siyasi bir kaosa gitmek değil, yaşamsal bir kaosa gidiyor.

Sayın Kılıçdaroğlu gitti SADAT diye bir şirketin kapısına dayandı. Niye dayandı? Çünkü bunların seçimlerde hile yapacaklarını, seçimlerde bir manipülasyon yapılacağını dile getirdi. Endişelerini kamuoyuyla paylaştı. Güzel.

Ne yaptı yine CHP ve Millet İttifakı? Nisan sonunda geçirilen seçim kanununu Anayasa Mahkemesi’ne götürdü. Neydi bu götürdükleri maddeler? İl ve ilçe seçim kurullarının tüm yetkisine haiz olan hakimlerin, atanma ve kıdemlerinin değiştirilmesiydi. Neden? Çünkü seçimin sandıkta manipüle edilmesinden endişe ediyorlar. Çünkü 2019’da tüm Türkiye, İstanbul’da bu çabaların nasıl yapıldığını yaşadı.

"CUMHURBAŞKANI ADAYIYIM"

Ben Cumhurbaşkanı adayıyım. Eğer milletimiz bana o teveccühü gösterir, o güveni bahşederse nelerin olması gerektiğini, nasıl yapılması gerektiğini söylemek benim görevim. Onun için ne olmasını gerektiğini de söylüyorum, ekonominin nasıl düzeleceğini anlatıyorum.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin