Cem Özer'in sağlık durumu ile ilgili flaş açıklama!

Ünlü oyuncu, yoğun bakıma alınmıştı.

Google Haberlere Abone ol
Cem Özer'in sağlık durumu ile ilgili flaş açıklama!

İstasyon filminin çekimlerinde düşüp bacağını kıran Cem Özer, daha sonra sara nöbeti geçirmiş ve yoğun bakıma alınmıştı.



Cem Özer, hava embolisi şüphesiyle uyutuluyor. Cem Özer'in sağlık durumunu merak eden yakınları ve dostları hastaneye akın etti.



Cem Özer'in sağlık durumu nasıl?



Sözcü’ye konuşan oyuncu arkadaşı Umut Oğuz ünlü oyuncu ile ilgili şu sevindirici açıklamayı yaptı:



"Çevresindeki olaylara tepki vermeye başladı, doktorları tarafından bir süre daha uyutulmaya devam edecek ancak çok şükür ki derin uyku durumu sona erdi. Hatta herhangi bir aksilik olmadığı taktirde Cem’in doktorları onun kızı Cemre’yi ve eşi Pınar’ı da görebileceğini söyledi. Cem Özer’in sağlığına kavuşması için dualarınızı eksik etmeyin."



Kızı Cemre Özer de açıklama yaptı



Hürriyet'te yer alan habere göre; günlerdir hastanede babasının yanından ayrılmayan kızı Cemre Özer, ünlü oyuncunun sağlığının iyiye gittiğini açıkladı: “Dün gece doktorlarla iletişim kurmuş, sol ayağını oynatamıyordu onu oynatmaya başlamış. Pozitif yönde ilerleme var diyebiliriz.” Bilgi kirliliği olduğunu da belirten Cemre Özer, “Babamın sağlığı ve tedavi süreci hakkında birçok kanalda yanlış bilgiler veriliyor. Doktoru olmayan isimler çıkıp açıklama yapıyor. Hastalığı yağ embolisi değil, hava embolisi. O da epilepsi nöbetine neden oluyor. 1 yıl uyutulacak iddiaları da yalan. Babamın durumu iyiye gidiyor” diye konuştu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin