Cem Özer'i kadrosuna kattı, yeni yayın dönemine naşladı

Artı 1 TV'in yeni yayın dönemi için hazırladığı programlar izleyiciyle buluşuyor.

Google Haberlere Abone ol
Cem Özer'i kadrosuna kattı, yeni yayın dönemine naşladı

Kadrosuna, Talk Show'un usta isimlerinden olan ve Laf Lafı Açıyor programı ile “Talk Show” programcılığında çığır açan Cem Özer’i katarak yeni yayın dönemine hızlı başlayan artı bir TV’den 28 Eylül – 5 Ekim haftasında başlayacak 5 yeni program daha geliyor



Daha önce yine artı bir TV ekranlarında 'Matrak Mutfak' programını sunan Ece Bayrakçı yeni yayın döneminde farklı bir programla izleyici karşısına çıkıyor. 28 Eylül Pazar  günü saat 12:00 ‘da ilk bölümü yayınlanacak “Küçük Adımlar” anne ve çocuk konusunu işliyor. Programın ilk bölümünün konuğu ise LÖSEV olacak.



FOTOĞRAF TUTKUNLARI VE MACERA SEVERLER EKRAN BAŞINA



28 Eylül Pazar günü yayın hayatına başlayacak 2. program ise “Fotoğraf Hikayeleri”. Saat 20:00 da ekranlara gelecek “Fotoğraf Hikayeleri” fotoğraf tutkunlarını ve macera severleri ekranlara çekecek.



Vahşi hayat fotoğrafçısı  Süha Derbent ve ünlü fotoğrafçı Murat Esibatır’ın hazırlayıp sunduğu Fotoğraf Hikayeleri’nin her bölümünde izleyiciler tek bir kare fotoğraf uğruna yaşanan heyecan dolu maceralara tanık olacak, farklı yaşam kültürleri, ülkeler, şehirler ve insan hikayelerini dinleyecek, fotoğraf teknikleri konusunda bilgi sahibi olacak.



29 Eylül Pazartesi günü saat 20:00 da başlayacak ve haftada bir yayınlanacak olan “1 Sorun +1 Çözüm” Türkiye ve Dünya’nın yoğun siyasi gündemi içerisinde kronikleşen sorunları  çözüm eksenli tartışırken, alternatif ve yeni siyaset biçimlerine ve değişim imkanlarına dair yeni bir bakış açısı getirecek.



Programın moderatörü ise, politika üretme çalışmaları içerisinde olan sivil toplum kuruluşlarında ve meslek örgütlerinde yöneticilik yapan Celal Korkut Yıldırım olacak.



Programın ilk konukları ise CHP’ye katılımı hem parti içinde hem de parti dışında çokça tartışılan siyasetçi Mehmet Bekaroğlu ve TÜSES Vakfı “Ortadoğu Politikaları” ve “Türkiye Sağı Araştırmaları” çalışma grupları başkanı, akademisyen Yüksel Taşkın olacak.



SOSYAL MEDYA GÜNDEMİ “SOSYAL MEDYA MAHALLESİ”NDE



Artı bir TV’de 1 Ekim  Çarşamba günü yayına girecek bir başka yeni program ise Marmara üniversitesi iletişim fakültesi, Viyana üniversitesi Halkla ilişkiler ve Newcastle üniversitesi marka yönetimi mezunu, sosyal medya uzmanı Yaprak Yapsan’ın hazırlayıp sunduğu Sosyal Medya Mahallesi.



“Mahallenin delisi misiniz?” sloganıyla yayın hayatına başlayacak olan program sosyal medya hakkında merak edilenler, sosyal medya analizleri, güncel konular ve konuklarıyla ve izleyicilerin sosyal medya üzerinden interaktif katılımıyla sosyal medyanın gündemini tartışacak.



5 Ekim Pazar günü saat 21:00'da Artı bir TV’de yayın hayatına başlayacak bir başka program ise Ahu Şentürk'ün yönetmenliğini, Şeyda Şen'in sunuculuğunu yaptığı BACKSTAGE TV…



MEKANpro tarafından hazırlanan programda, ikili set set dolaşıp, kamera arkasında yaşananları izleyici ile paylaşacak.  Program dizilerden sinema filmlerine, reklamlardan kliplere dair bilinmeyenler, eğlenceli röportajlar, komik hatalar ile oldukça eğlenceli bir içeriğe sahip.

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin