Cem Küçük'ten bomba iddia! Milliyet Gazetesi de kapatılacak!

Vatan'ın ardından Milliyet'in de kapanacağını söyleyen Küçük, tarih verdi.

Google Haberlere Abone ol
Cem Küçük'ten bomba iddia! Milliyet Gazetesi de kapatılacak!

Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük bugünkü yazısında Vatan Gazetesi'nin kapanmasının ardından Milliyet Gazetesi'nin de kapatılacağını iddia etti. Küçük, tarih de verdi.



Vatan'ın kapatılmasıyla ilgili olarak "Murat Çelik dışındaki bütün Vatan kadrosu tasfiye ediliyor. Vatan’ın dijital ortamda da devam etmesi imkânsız. Vatan ikinci bir Radikal vakasıdır." ifadesini kullanan Cem Küçük, Milliyet'le ilgili de iddialarda bulundu.



Cem KÜÇÜK / TÜRKİYE



22 Mart medya devrimi ve tuhaf bir olay



Sürekli bu köşede Yeni Türkiye’de rüzgârın esişi ve suyun akışı durdurulamaz diye yazıyorum. Gecikme olabilir ama durdurulamaz. Medya bu durumun en net görüleceği alanlardan biridir. İşte bakın yine her zaman olduğu gibi yazdığım hayata geçti. Aydın Doğan döneminde her türlü problemli operasyonun merkezi olan Vatan gazetesi kapatıldı. Murat Çelik dışındaki bütün Vatan kadrosu tasfiye ediliyor. Vatan’ın dijital ortamda da devam etmesi imkânsız. Vatan ikinci bir Radikal vakasıdır. Artık tarihe karışmıştır. Zaten çıkıp çıkmadığı belli olmayan bir gazeteydi. Köşe yazarları zaten yok hükmündeydi. Kapatılması 22 Mart 2018 devriminin devamı mahiyetindedir.

Burada kesin olarak söylüyorum ki, 31 Mart 2019’un ardından hatta belki daha da önce Milliyet gazetesi de kapatılacak ama milliyet.com.tr yoluna devam edecek. Fakat yazılı basın olarak Milliyet de olmayacak. Diyeceksiniz ki Hürriyet de aşırı zarar  ediyor, o da mı kapatılacak? Hürriyet yüksek maliyetli yüklerinden kurtulunca kazanca geçebilecek bir gazetedir. Aydın Doğan döneminde Hürriyet âdeta bir çiftlik hâline gelmiş. Öte yandan basılı gazete devrinin bitiyor oluşu da bir realitedir...



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin