Cem Küçük'e Ekrem Dumanlı'ya hakaret davasında beraat!

Star Gazetesi Yazarı Cem Küçük, eski Zaman Gazetesi Genel Müdürü Ekrem Dumanlı'ya hakaret davasında beraat etti.

Google Haberlere Abone ol
Cem Küçük'e Ekrem Dumanlı'ya hakaret davasında beraat!

Cem Küçük, eski Zaman Gazetesi Genel Müdürü Ekrem Dumanlı'ya sosyal medyadan hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada beraat etti.



Sabah'ta yer alan habere göre, Bakırköy 39. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuksuz sanık Cem Küçük ile tarafların avukatları katıldı.



Kimlik tespiti yapılan sanık Küçük savunmasında, halen gazeteci olarak görev yaptığını, Bugün TV'nin Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın kararlarına göre Fetullahçı Terör Örgütü'nün kanalı olduğunu, yayınlarından sonra kanala el konulduğunu ve bu yayınlarında Cumhurbaşkanı olmak üzere Manisa Emniyet Müdürü, AK Parti iktidarı ve savcı Serdar Çoşkun'a ağır hakaretler edildiğini söyledi.



Küçük, şunları söyledi: ''Programdan sonra kanala el konuldu. Bu yayının bir yerinde Ekrem Dumanlı sayın cumhurbaşkanımız için 'onun nasıl indirileceğini göreceksiniz' anlamına gelen bir sürü şey söyledi, hakaretler etti. Nitekim cumhurbaşkanımız da bu yayından sonra konuşmalarından dolayı Ekrem Dumanlı hakkında dava açtı. Dumanlı sonra bu yayına ilişkin 'ben aslında öyle demedim' gibi açıklamalarda bulundu. Benim tahkir kastım yoktur. Ben gazeteciyim, bu yayını yapanları eleştirdim. Onlara hakarette bulunmadım. Ekrem Dumanlı zaten bu yayınlardan sonra ülkeyi terketti, şu anda firaridir. Bana göre Türk Devleti'nin bir düşmanıdır. Bu davayı açması bile saçmalıktır'' dedi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin