Cem Eroğlu ile şov dünyasında ilk

Cem Eroğlu’nun giremeyenlere yol gösteremeyen “R.C.E Giremedim” izleyenlerin telefonlarını kapatmadığı açık telefon konseptiyle stand up gösterilerinden ayrışıyor.

Google Haberlere Abone ol
Cem Eroğlu ile şov dünyasında ilk

Cem Eroğlu’nun giremeyenlere yol gösteremeyen “R.C.E Giremedim” izleyenlerin telefonlarını kapatmadığı açık telefon konseptiyle stand up gösterilerinden ayrışıyor. Gösteri esnasında seyircilerin telefonlarına gelen aramaları cevaplayan Cem Eroğlu yer yer seyircilerin mesajlarını cevaplıyor ve selfie taleplerini de geri çevirmiyor Türk ve Dünya gösteri hayatında bir ilk olan “açık telefon” konseptiyle seyirci ve salonda olmamasına rağmen salondaki arkadaşını masumca arayan kişiler bile bu gösterinin bir parçası oluyor.

DM’DEN MESAJ AT BANA, GÜLÜCÜK KONDURAYIM YANAĞINA

2020’de, üçüncü senesinde gösterilerine hem Türkiye hem Avrupa’da devam eden ve seyircisiyle buluşan Cem Eroğlu, Korona sürecinde evinden güldürmeye devam ediyor. Komedyen, “DM’den mesaj at bana, gülücük kondurayım yanağına.” İddiasıyla evde sıkılmak yok diyor. @cemeroğlusunar İnstagram hesabından, ilginç içerikli videolarına devam ediyor. Cem Eroğlu’nun gösterisinin içeriği ise çok ilginç olma özelliği taşıyor. Her daim girişlere takılıp kalan bir haytanın hayatını anlatan “R.C.E. Giremedim” seyirciyi “Ne anlattı bu, anlamadım” derdi olmadan “Gel, gör, gül, git” konseptiyle eğlenmeye davet ediyor. Girenleri girdiğine gireceğine pişman eden Cem Eroğlu kendi hayatından hikâyelere yer verdiği gösterisinde herkesin kendine ait yaşam öyküsünün de panoramasını çiziyor.

ÜNLÜ İSİMLER DE O’NA GÜLÜYOR

Tiyatro dünyasının en önemli isimlerinden Haldun Dormen, Selçuk Yöntem, Genco Erkal, Rutkay Aziz, Günay Karacaoğlu, Erdal Özyağcılar, Berna Laçin, Onur Saylak, Zeynep Kankonde, Caner Cindoruk ve Melis Birkan gibi birçok değerli isim, Cem Eroğlu için yaptıkları güzel paylaşımlarla beğenilerini dile getirdiler.

Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu tarafından sahneye konan Cem Eroğlu’nun tek perdelik stand up gösterisi “R.C.E Giremedim, yurt içi ve yurt dışı gösterimleriyle sezon boyunca seyircisiyle buluşmaya devam edecek.

KAMERA ARKASINDAN KAMERA ÖNÜNE

Cem Eroğlu uzun yıllar kamera arkasında Beyaz Show, Özlem Tekin’le Hiperaktif ve daha birçok önemli programlarda metin yazarı olarak ve bazen de oyuncu olarak görev alırken, adeta kamera arkasından önüne fırladı. Yaklaşık 3 yıldır “R.C.E. Giremedim” stand-up Show’u çeşitli mekânlarda sahneye koyan Cem Eroğlu, seyircisinden tam not almaya devam ediyor.

“R.C.E. Giremedim” stand-up show, ilk lafa giremeyenlerin, ilk tanışmayı beceremeyenlerin, içi dolu olup kendini ifade edemeyenlerin, elini kolunu nereye koyacağını bilemeyenlerin saftirik mevzuları en komik haliyle sahneye taşıyor. Gir, gör, gül, git...‘’Selametle... yine bekleriz, ayağınıza sağlık’’ diyebilen bir garip arsız komedyenin lakırdısı olan Cem Eroğlu’nun sahnelediği R.C.E. Giremedim, sahnedeki samimiyetiyle de stand-up showa yeni soluk getirdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin