Cem Eroğlu, 'Bi Şi Di Cem'le evlere konuk oluyor

Cem Eroğlu'nun her pazar NumberOne Türk TV'de saat 22:00’de ve Bi Şi Di Cem YouTube kanalında izleyicilerle buluşan talk şov programı Bi Şi Di Cem'de renkli anlar yaşanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Cem Eroğlu, 'Bi Şi Di Cem'le evlere konuk oluyor

Cem Eroğlu, 'müthiş ayarsız' TalkShow'u Bi Şi Di Cem ile evlere konuk oluyor.

Bi Şi Di Cem, her pazar NumberOne Türk TV'de saat 22:00’de ve Bi Şi Di Cem YouTube kanalında izleyicilerle buluşuyor.

Bi Şi Di Cem'de Cem Eroğlu, ünlü konuklarıyla birlikte dans ederek, pinpon toplarını kutulardan çıkartmaya çalışırken önce kurtları döktürüyor, sonra ideal konuk dansı böyle olur diyerek yetenek testine sokuyor, telefonları değiştirip konuğunu hazırlıksız yakalıyor. Programda ayrıca birçok eğlenceli yarışma ekrana geliyor.

Sahnede, stand-up’ta, podcast'te dikkatleri üzerine çeken Cem Eroğlu şimdi de yoluna kendi programında devam ediyor.

Başta Kanal D olmak üzere birçok kanalda asistanlıktan yönetmen yardımcılığına, yönetmen yardımcılığından editörlüğe uzun yıllar işin mutfağında çalışan Cem Eroğlu, Beyaz Show, Dada, Şakacı Armağan Çağlayan’la Bu Hafta, Hiperaktif Hayrettin, Matrax gibi projelerde Beyazıt Öztürk, Armağan Çağlayan, Okan Baygülgen, Özlem Tekin, Hayrettin, Zeki Kayahan Coşkun gibi isimlerle hem kamera arkasında hem de kamera önünde yer aldı.

Tiyatro alanında da hem organizasyon hem de prodüksiyonda görev aldı. Genco Erkal, Rutkay Aziz, Yıldız Kenter, Haluk Bilginer, Şener Şen, Selçuk Yöntem, Cihan Ünal, Can Gürzap, Berna Laçin, Sumru Yavrucuk, Melis Birkan, Caner Cindoruk, Engin Hepileri, Bülent Şakrak, Günay Karacaoğlu ve Türk tiyatrosunun diğer birçok önemli ismiyle çalıştı.

Cem Eroğlu, "Bu işte ben de varım. Artık tamam, zamanı geldi, gülecek gücümüz mü kaldı diyenlere", 'R.C.E. Giremedim' adlı stand-up gösterisi ile sahneye nasıl giremediğini, ilk laflara nasıl dolaylı yoldan girdiğinin hikayesini anlatarak turnelere çıktı ve dikkatleri üzerine çekti.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin