Cem Belevi sorusu İrem Derici'yi çıldırttı

İrem Derici, geçen aylarda kendisini aldattığı için ayrıldığı Cem Belevi’nin İzmir konserinde ailesinden özür dileyip “Kendim ettim, kendim buldum” şarkısını seslendirmesine ne tepki verdi?

Google Haberlere Abone ol
Cem Belevi sorusu İrem Derici'yi çıldırttı

Şarkıları dinlenme rekorları kıran, müzik dünyasının yükselen yıldızları Burak Bulut ile Kurtuluş Kuş’un hayat hikâyesini anlatan “Sevmedim Deme” filmi 14 Ekim’de gösterime girdi. Yapımcılığını Samsun Demir, Muhammed Aykut ve Ömer Bulut’un üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Burak Kuka oturdu. Ünlü popçu İrem Derici de “Alev Alev” adlı şarkıda düet yaptığı ikiliye destek verdi.

İrem Derici her zamanki gibi esprili kişiliğini konuşturdu. Burak Bulut, İrem Derici’nin esprisini devam ettirdi. Gala sonrası soluğu Etiler’de bir restoranda alan İrem Derici, geçen günlerde havalimanında asistanının kredi kartıyla 1800 TL’ye telefon kılıfı aldığını öğrenince isyan etmişti.

Twitter sayfasına “At gibi aşığım” yazan ünlü popçunun kime aşık olduğu merak konusu olmuştu. İrem Derici’nin kendisini aldattığı için ayrıldığı Cem Belevi, gündeme geldiği haberlerden dolayı İzmir konserinde kendisini izleyen ailesinden özür dilemiş ve “Kendim ettim, kendim buldum” şarkısını seslendirmişti. İrem Derici’ye Cem Belevi’nin bu davranışı hatırlatıldı. Ünlü şarkıcı, babası Hulusi Derici’nin 3 kez evlendiğine vurgu yaptı ve kendisinin de en az 3 kez evlenmesi gerektiğini söyledi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin